Σάββατο 25.05.2024
More

  Στ. Παναγιωτόπουλος: Αποκαλύψεις για εννέα βίντεο revenge porn

  Τουλάχιστον εννέα βίντεο έχουν ανέβει σε σελίδες ερωτικού περιεχομένου από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

  Αυτό ανέφερε ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος γυναίκας που κατηγορεί τον πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα για revenge porn.

  «Μιλάμε για συνολικά 9 βίντεο που ξέρουμε ότι είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο», είπε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο Απόστολος Λύτρας, αναφερόμενος στον Στάθη Παναγιωτόπουλο και την ανάρτηση στο ίντερνετ περιεχομένου από προσωπικές στιγμές με ερωτικές συντρόφους του, που προσφέρεται σε «κοινή θέα», εν αγνοία τους.

  Ο γνωστός δικηγόρος εκπροσωπεί κόρη φιλικού ζευγαριού του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η οποία κατηγορεί επίσης τον παρουσιαστή πως ανέβασε σε σελίδες ερωτικού περιεχομένου, τις προσωπικές τους στιγμές.

  Η κοπέλα αυτή, όπως είπε ο Απόστολος Λύτρας, «όταν είχαν επαφές και έγινε η καταγραφή των προσωπικών στιγμών τους, ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία».

  «Αυτός ο τύπος έχει θέματα ψυχολογικής και ψυχιατρικής φύσεως και προβλήματα ανασφάλειας, διότι δεν μπορώ να κατανοήσω τον λόγο για να κάνει τέτοιες ενέργειες», σημείωσε ο δικηγόρος αναφερόμενος στον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

  «Σε ό,τι αφορά τα θύματα και την «έλξη» για εκείνον, προφανώς έχει παίξει ρόλο η τηλεόραση και η δημοσιότητα του. Έχει εκμεταλλευθεί αυτό που του προσφέρει η αναγνωρισιμότητα του, για να συνάψει τις επαφές» προσέθεσε ο δικηγόρος.

  Όπως διευκρίνισε, μένει να φανεί από την έρευνα εάν η ανάρτηση των ερωτικών βίντεο στο διαδίκτυο είχε και οικονομικό όφελος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, λέγοντας πως «αν υπήρξε όφελος και το ποσό είναι άνω των 120.00 ευρώ μιλάμε για κακούργημα».

  Σημείωσε μάλιστα πως «το αδίκημα είναι Αυτόφωρο, δεν έχει σταματήσει το αδίκημα, διαπράττεται κάθε ημέρα. Κάλεσε την Εισαγγελία «να λάβει τα μέτρα της», συμπληρώνοντας πως «κάναμε χθες επισήμως την καταγγελία και περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει η Δικαιοσύνη».

  Ο Απόστολος Λύτρας αναφέρθηκε και στην καταγγελία γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη πως λειτουργεί πλατφόρμα ανταλλαγής πληροφοριών για ερωτικές συντρόφους.

  Όπως είπε, την επισκέφθηκε και «είδα ανθρώπους να ανταλλάσσουν πληροφορίες για την σεξουαλική ζωή γυναικών από όλη την Ελλάδα. Ανεβάζοντας μια φωτογραφία μιας γυναίκας και αναφέροντας ότι μένει εκεί και πως την λένε, κάποιος άλλος από τους χρήστες, προφανώς από την περιοχή της, που την γνωρίζει ξεκινά και αναφέρει πληροφορίες για την ερωτική ζωή της γυναίκας και όχι μόνο»!

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ