Τρίτη 23.04.2024
More

  Στις 30 Αυγούστου οι οριστικοί δικαιούχοι

  Ολοκληρώθηκε η περίοδος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων από γονείς και κηδεμόνες για την απόκτηση voucher

  Ολοκληρώθηκε η περίοδος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων από γονείς και κηδεμόνες για την απόκτηση voucher προκειμένου να εγγράψουν τα παιδιά τους σε βρεφονηπιακούς σταθμούς ή ΚΔΑΠ και οι προσωρινοί πίνακες θα ανακοινωθούν από την ΕΕΤΑΑ, τη Δευτέρα 22 Αυγούστου.

  Από τις 23 μέχρι και τις 25 Αυγούστου, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ Δημ. Πάνου θα είναι η περίοδος των ενστάσεων και στις 29 Αυγούστου θα αναρτηθούν οι οριστικοί πίνακες των δικαιούχων.

  Από τις 30 Αυγούστου και μετά, οι γονείς θα μπορούν να απευθύνοντας τον ΟΚΠΑΠΑ υποβάλλοντας αίτηση για την εγγραφή στις δομές του Οργανισμού, όμως όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, Δημ. Πάνου, ο χρόνος θα είναι έτσι κι αλλιώς πιεστικός, αφού από την 1η Σεπτεμβρίου, οι σταθμοί θα πρέπει να λειτουργήσουν.

  «Το προσωπικό υπάρχει και θα είναι στις θέσεις του, ενώ εξελίσσονται και οι εργασίες αναβάθμισης των βρεφονηπιακών σταθμών, μέσα από ένα μεγάλο πρόγραμμα παρεμβάσεων, που υλοποιούμε τους τελευταίους μήνες και που θα ολοκληρωθεί στο τέλος του έτους. Οι εγγραφές των παιδιών στις δομές του ΟΚΠΑΠΑ θα γίνουν, όπως και πέρυσι σε συγκεκριμένο χώρο που θα ανακοινώσουμε προσεχώς, και καλό θα είναι όσοι ενδιαφέρονται να φροντίσουν ώστε έγκαιρα να κάνουν την επιλογή τους», ανέφερε ο κ. Πάνου.

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ