Πέμπτη 09.12.2021
More

  Συλλυπητήρια για το θάνατο του Γ. Καραϊβάζ από το Πολιτικό Προσωπικό ΕΛΑΣ και Πυροσβεστικής

  Συλλυπητήρια επιστολή του Συλλόγου Πολιτικού Προσωπικού ΕΛ.ΑΣ και Πυροσβεστικής Ηπείρου –Ιονίων Νήσων για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γ. Καραϊβάζ

  O Σύλλογος Πολιτικού Προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας και Πυροσβεστικού Σώματος Ηπείρου-Ιονίων Νήσων εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

  Η ανακοίνωση

  «Η ξαφνική απώλεια του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ που δολοφονήθηκε (εκτελέστηκε) εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του προκαλεί ερωτηματικά και έντονους προβληματισμούς καθώς ανασύρει μνήμες του παρελθόντος.

  Ως δημοσιογράφος, άσκησε έντονη κριτική σε όποιον στεκόταν εμπόδιο στην ικανοποίηση δίκαιων αιτημάτων του συνδικαλιστικού μας κινήματος, αφιερώνοντας πολύ χρόνο από τη δημοσιογραφική του δουλειά στην ανάδειξη των προβλημάτων του Πολιτικού Προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ και του Π.Σ.

  Μπορεί η δεινότητα του λόγου και της γραφής του να ήταν αυταπόδεικτη, όμως ο Γιώργος, εκτός από άξιος επαγγελματίας, ήταν κάτι παραπάνω για όλους εμάς, που είτε συνεργαστήκαμε μαζί του είτε τον γνωρίσαμε. Ήταν ένας άνθρωπος ευαισθητοποιημένος κοινωνικά, ο οποίος ανταποκρίθηκε, χωρίς δεύτερη σκέψη, στο κάλεσμα του Συλλόγου μας.

  Σήμερα η ελληνική δημοσιογραφία έχασε ένα σημαντικό μέλος της οικογένειάς της και το Πολιτικό Προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ και του Π.Σ., έναν φίλο κι αρωγό.

  Είμαστε βέβαιοι ότι σύντομα οι αρμόδιες Υπηρεσίες θα εντοπίσουν τους υπαίτιους της εν ψυχρώ δολοφονίας και θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

  Θερμά συλλυπητήρια και δύναμη ψυχής στους οικείους του.

  Καλό παράδεισο φίλε Γιώργο!»

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ