Δευτέρα 22.07.2024
More

  Συνελήφθη διαβόητος Τούρκος κακοποιός στο κέντρο της Αθήνας

  Σε βάρος του 29χρονου εκκρεμούσαν 14 εντάλματα στη χώρα του αλλά και ερυθρά αγγελία από την Ίντερπόλ

  Στο κέντρο της Αθήνας συνελήφθη ένας 29χρονος Τούρκος αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν 14 εντάλματα στη χώρα του αλλά και ερυθρά αγγελία από την Ίντερπόλ.

  Ο 29χρονος συνελήφθη στους Αμπελόκηπους την προηγούμενη Παρασκευή και κατηγορείται μεταξύ άλλων για ανθρωποκτονία, διακίνηση μεταναστών, εμπόριο όπλων και ναρκωτικών. Η εγκληματική οργάνωση της οποίας ηγούνταν έφερε και το όνομά του και δραστηριοποιούταν στα Άδανα της Τουρκίας.

  Η σύλληψή του ήταν αποτέλεσμα πολύμηνης έρευνας της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών σε συνεργασία με τις τουρκικές αρχές. Όταν οι πράκτορες της ΕΥΠ ενημερώθηκαν ότι εκδόθηκε σε βάρος του ερυθρά αγγελία από την Ίντερπόλ, ενημέρωσαν την αστυνομία και τότε κλιμάκιο τον εντόπισε στο δρόμο και τον συνέλαβε.

  Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η έρευνα άρχισε να ξεδιπλώνεται τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν είχε γίνει έφοδος σε πολυτελή κατοικία που ζούσαν δύο Τούρκοι στα Χανιά και ένας από τους δύο Τούρκους ήταν μέλος συμμορίας του 29χρόνου συλληφθέντα. Ο 29χρονος οδηγήθηκες στις φυλακές Κορυδαλλού και αναμένεται να εκδοθεί στην χώρα του τις επόμενες μέρες.

  Με πληροφορίες από ΕΡΤ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ