Κυριακή 01.08.2021
More

  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ-Ως τις 31 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις θεραπείας για τα αναδρομικά

  Ο Σύνδεσμος Πολιτικών Συνταξιούχων Ιωαννίνων ενημερώνει τα μέλη του, ότι έχει αναρτήσει το σχέδια των αιτήσεων θεραπείας στην ιστοσελίδα του (www.polsyn.gr)

  Χρονικό περιθώριο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου έχουν οι ενδιαφερόμενοι συνταξιούχοι ακόμη και εκείνοι που είδαν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς τον Οκτώβριο να μπαίνουν αναδρομικά ποσά, να υποβάλλουν αιτήσεις θεραπείας διεκδικώντας την επιπλέον απόδοση οφειλομένων.

  Ο Σύνδεσμος Πολιτικών Συνταξιούχων Ιωαννίνων ενημερώνει τα μέλη του, ότι έχει αναρτήσει το σχέδια των αιτήσεων θεραπείας στην ιστοσελίδα του (www.polsyn.gr) και σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΔΣ Μιχ. Αυδίκο, οι αιτήσεις αυτές αφορούν σε:

  Κύριες συντάξεις, Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων, επικουρικές συντάξεις, λάθη υπολογισμών σύνταξης και καταβολής αναδρομικών.

  Σε δηλώσεις του ο κ. Αυδίκος αναφέρθηκε παράλληλα και στην περιβόητη αναπροσαρμογή των συντάξεων από τον Δεκέμβριο, τονίζοντας, ότι από την στιγμή που παρά τις δεσμεύσεις του κ. Βρούτση, δεν καταργήθηκε ο Νόμος για την προσωπική διαφορά, το σύνολο σχεδόν των πολιτικών συνταξιούχων δεν πρόκειται να δει κάποια αύξηση στη σύνταξή του.

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ