Τετάρτη 17.04.2024
More

  Συνταξιούχος αγρότισσα δώρισε ασθενοφόρο στο νοσοκομείο

  Ένα υπερσύγχρονο ασθενοφόρο αξίας 67 χιλ. ευρώ προστέθηκε σήμερα στο ΕΚΑΒ του Μεσολογγίου και αποτελεί δωρεά μίας ηλικιωμένης γυναίκας, της Αθηνάς Παπαχρήστου.

  Σύμφωνα με το messolonghinews, η Αθηνά Παπαχρήστου είναι μια συνταξιούχος αγρότισσα που ζει στο Μεσολόγγι. Δώρισε το ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ με τον όρο ότι αυτό θα καλύπτει αποκλειστικά τις ανάγκες του νοσοκομείου Μεσολογγίου.

  Η ίδια μιλώντας στο Alpha αποκάλυψε ότι χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Πάτρας τρεις φορές, αλλά δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο. «Μια τέταρτη φορά, (το ασθενοφόρο) χάλασε στη γέφυρα (Ρίου-Αντιρρίου). Μετά πήρα ταξί και πήγα. Και λέω θα πάρω ένα να εξυπηρετεί το Μεσολόγγι».

  Παρόντες σήμερα στη λιτή εκδήλωση για την παράδοση από την ίδια του ασθενοφόρου ήταν ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Νίκος Παπαευσταθίου, ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος, ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης και η διοικήτρια του νοσοκομείου Μεσολογγίου, Ελένη Φιλιπποπούλου, η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Πάτρας, Αγ. Κανελλοπούλου, και στελέχη του ιδρύματος.

   

  Με πληροφορίες από messolonghinews, Alpha

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ