Παρασκευή 19.08.2022
More

  Τέλος το πλύσιμο αυτοκινήτων στα πρατήρια λένε οι βενζινοπώλες

  Οι βενζινοπώλες συνιστούν να σταματήσει το πλύσιμο των αυτοκινήτων στα πρατήρια, για όσο διάστημα ισχύουν τα έκτακτα μέτρα για τον κορωνοϊό.

  «Η παρουσία των πελατών στα καταστήματά μας να είναι μόνο για εφοδιασμό των αυτοκινήτων και διανομή πετρελαίου, διότι ο νόμος των πιθανοτήτων για τη μετάδοση του ιού είναι μεγάλος, με συνέπεια να είναι εις βάρος της υγείας των καταναλωτών- πελατών μας, των εργαζομένων, των ίδιων των των συναδέλφων», επισημαίνει σχετικά σε ανακοίνωση η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος.

  Παράλληλα, επαναλαμβάνει τις διαβεβαιώσεις ότι υπάρχει επάρκεια καυσίμων και πως γίνεται αδιάλειπτα ο ανεφοδιασμός των πρατηρίων.

  «Για άλλη μια φορά τονίζουμε ότι δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας του καταναλωτικού κοινού όσον αφορά την επάρκεια καυσίμων, όπως τόνισε και με ανακοίνωση του το υπουργείο Ενέργειας. Οι εταιρείες εμπορίας πετρελαιοειδών εφοδιάζουν αδιάλειπτα τα πρατήρια χωρίς πρόβλημα, ενώ τα πρατήρια υγρών καυσίμων σε όλη την Ελλάδα λειτουργούν κανονικά εντός των καθορισμένων ωραρίων. Δεν αναμένεται λοιπόν να υπάρξει κανένα πρόβλημα ως προς τα υγρά καύσιμα ούτε τώρα, ούτε αργότερα», τονίζει η ΟΒΕ.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  OAED

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ