Τετάρτη 29.05.2024
More

  Τέμπη: «Έφοδος» στα γραφεία του ΟΣΕ -Κατασχέθηκαν σκληροί δίσκοι

  Έφοδο στα κεντρικά γραφεία του ΟΣΕ στον σταθμό Λαρίσης πραγματοποίησαν αστυνομικοί παρουσία εισαγγελέα

  Έφοδο στα κεντρικά γραφεία του ΟΣΕ στον σταθμό Λαρίσης πραγματοποίησαν αστυνομικοί χθες, παρουσία εισαγγελέα, σχετικά με την υπόθεση των Τεμπών.

  Σύμφωνα με την Εφημερίδα Ελευθερία, που επικαλείται το onlarissa, οι αρχές προχώρησαν στην κατάσχεση σκληρών δίσκων με πρωτότυπα ηχητικά το βράδυ της τραγωδίας των Τεμπών.

  Πρόκειται για συνομιλίες του προφυλακισμένου Σταθμάρχη και των μηχανοδηγών το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου.

  Η έφοδος έγινε κατόπιν παραγγελίας του εφέτη ανακριτή Σωτήρη Μπακαΐμη, ο οποίος διενεργεί τη δικαστική έρευνα για την τραγωδία στα Τέμπη. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι την παραγγελία του δικαστικού λειτουργού προκάλεσε το δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής».

  Τέμπη: Αναμένεται έλεγχος στα χώματα που φυλάσσονται σε ιδιωτικό οικόπεδο εργολάβου

  Κατά τις ίδιες πληροφορίες, την Παρασκευή, αναμένεται έλεγχος στα χώματα που φυλάσσονται σε ιδιωτικό οικόπεδο εργολάβου. Πραγματογνώμονες αναμένονται να μεταβούν στο σημείο, συνοδεία δικαστικού λειτουργού. Εν συνεχεία θα γίνει ο ίδιος χημικός έλεγχος που έγινε τόσο στον τόπο της σιδηροδρομικής τραγωδίας όσο και στο Κουλούρι, όπως επίσης θα γίνει έλεγχος για τον εντοπισμό τυχόν γενετικού υλικού από ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους.

  Προς το παρόν δεν είναι γνωστό αν αυτός ο έλεγχος θα γίνει επίσης την ερχόμενη Παρασκευή.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ