Τετάρτη 24.04.2024
More

  Θεσσαλονίκη: Αναστέλλονται και επίσημα οι αγώνες Super League και Basket League

  Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς επισημοποίησε το αθλητικό λουκέτο Super League και Basket League, πλην των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων στη Θεσσαλονίκη, για 14 ημέρες.

  Σε «αθλητικό λουκέτο» μπήκε από σήμερα και για 14 ημέρες η Θεσσαλονίκη και επίσημα.

  Στην καθιερωμένη απογευματινή ενημέρωση, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, επιβεβαίωσε ότι για τις επόμενες 2 εβδομάδες επιτρέπονται στη συμπρωτεύουσα μόνο ευρωπαϊκοί αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ και όχι η Super League και η Basket League, παρά τα όσα είχαν ειπωθεί για εξαίρεση των δύο κατηγοριών.

  Πρόκειται για τα νέα μέτρα που αφορούν το νομό Θεσσαλονίκης και Σερρών που είναι σε κατάσταση συναγερμού και θα ισχύσουν και σε όποιους νομούς μπουν στην ίδια κατηγορία, στο μέλλον.

  «Πρόσθετα μέτρα ισχύουν για τον αθλητισμό καθώς καθώς για τις περιφερειακές ενότητες Θεσσαλονίκης και Σερρών προβλέπονται τα εξής: Αναστέλλεται κάθε αθλητική δραστηριότητα, επιτρέπεται μόνο η ατομική άσκηση και μόνο σε εξωτερικούς δημόσιους χώρους. Επίσης, αναστέλλεται στις αθλητικές εγκαταστάσεις των περιοχών αυτών οι αγώνες και μόνο της Super League και της Basket League ενώ επιτρέπονται οι ευρωπαϊκοί αγώνες Champions League, Europa League, Euroleague και Basket Champions League».

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ