Τρίτη 06.06.2023
More

  Θήβα: Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία δύο χρόνια μετά

  Υπόθεση ανθρωποκτονίας που τελέστηκε τον Ιούλιο του 2021 εξιχνιάστηκε ύστερα από πολύμηνη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών.

  Εξιχνιάσθηκε υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος ημεδαπού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός αργά το βράδυ της 23ης Ιουλίου του 2021, έξω από την οικία του, σε περιοχή της Θήβας, στο πλαίσιο πολύμηνης έρευνας αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών.

  Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:

  “Για την υπόθεση αυτή, αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν κατάλληλα στοιχεία και δεδομένα που συλλέχθηκαν κατά την ενδελεχή προανακριτική διαδικασία, με αποτέλεσμα να εκδοθούν σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, τα από 28-02-2023 εντάλματα σύλληψης της κας Ανακρίτριας Θηβών, για ηθική αυτουργία κατά συναυτουργία σε ανθρωποκτονία με δόλο.

  Ένας εκ των ανωτέρω, εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, βραδινές ώρες της 28-02-2023 στη Θήβα, ενώ ο δεύτερος είναι ήδη έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης της Χώρας, καθώς είχε συλληφθεί την 18-02-2023 σε περιοχή της Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης για απάτες και πρόκληση σωματικών βλαβών, αλλά και καταδικαστική Απόφαση με ποινή φυλάκισης -2- ετών για απάτη”.

  Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διερευνηθεί πλήρως η υπόθεση ανθρωποκτονίας (ταυτοποίηση λοιπών εμπλεκομένων δραστών). Ο συλληφθείς οδηγήθηκε, προκειμένου να απολογηθεί, στην κα Ανακρίτρια Θηβών.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ