Κυριακή 14.04.2024
More

  To EPIRUSONLINE μέσα στα πέντε μεγάλα ενημερωτικά περιφερειακά sites της χώρας

  Μια ανερχόμενη δύναμη στην ελληνική διαδικτυακή ειδησεογραφία αποτελεί το Epirusonline, αφού καθημερινά κάνει άλματα στην ανταγωνιστική κατάταξη του alexa rank.

  Εξήντα χιλιάδες κατά μέσο όρο μοναδικοί επισκέπτες (unique users) εμπιστεύονται καθημερινά για την ενημέρωσή τους το πρώτο, με τεράστια διαφορά, ειδησεογραφικό site της Ηπείρου.
  Οι προσπάθειές μας για πληρέστερη και έγκυρη ενημέρωση αποδίδουν καρπούς με αποτέλεσμα το epirusonline.gr να βρίσκεται στην 55η θέση σε πανελλαδικό επίπεδο (alexa rank) μπροστά από πολλά γνωστά αθηναϊκά sites  και «παρέα» με τέσσερα δυνατά περιφερειακά (ένα από Θεσσαλονίκη, ένα από Πελοπόννησο και δύο από Κρήτη).

  Η ομάδα του epirusonline το οποίο στηρίζεται από το μεγαλύτερο περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό Δυτικής Ελλάδας, το ITV και από τρεις ημερήσιες και δύο εβδομαδιαίες εφημερίδες της Ηπείρου («ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», «ΠΡΩΙΝΑ ΝΕΑ», «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ», «ΕΚΔΟΣΗ», «7ΜΕΡΕΣ») σας ευχαριστεί ειλικρινά για την στήριξη, υποσχόμαστε δε να τιμήσουμε την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε με πληρέστερη, ταχύτερη και έγκυρη όπως πάντα ενημέρωση.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ