Πέμπτη 03.12.2020
More

  Το IEK DELTA 360 Football Club βάζει γκολ!

  Το ποδοσφαιρικό όνειρο λαμβάνει «σάρκα και οστά» και αυτό έγινε αντιληπτό στην πρώτη συγκέντρωση του IEK DELTA 360 Football Club!

  Το νέο δημιούργημα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, ο οποίος πρωτοπορεί για ακόμα μία φορά, συνδέοντας την εκπαίδευση με τον αθλητισμό!

  Oι ποδοσφαιριστές του ανδρικού τμήματος IEK DELTA 360 FC, αλλά και οι μικροί μας αθλητές από τις ακαδημίες IEK DELTA Soccer School μαζί με τους γονείς, τους βρέθηκαν στο Αθλητικό Κέντρο Planet FC για την πρώτη προπόνηση της χρονιάς!

  Oι αθλητές θα έχουν τη δυνατότητα να δουλέψουν με τους καλύτερους προπονητές, άριστους γνώστες του αντικειμένου, σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, με τις καλύτερες αθλητικές εγκαταστάσεις και την καλύτερη υλικοτεχνική υποδομή.

  Στα πρότυπα του Κολεγιακού Αθλητισμού των Η.Π.Α. κάθε αθλητής της αγωνιστικής  ομάδας θα έχει πλήρη Υποτροφία Σπουδών σε όποια από τις 85 ειδικότητες της Σχολής μας επιθυμεί και με τη στήριξη του Γραφείο Σταδιοδρομίας θα έχει πλήθος ευκαιριών επαγγελματικής αποκατάστασης, ανεξαρτήτως των ποδοσφαιρικών του επιδόσεων.

  Αυτό που επιθυμεί η Διοίκηση του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 είναι ο αθλητισμός να αποτελεί εφαλτήριο και εισιτήριο για την εκπαίδευση των νέων!

  Το IEK DELTA 360 Football Club θα υποστηρίζεται καθημερινά από τους εκπαιδευτές και σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στους τομείς της Προπονητικής, της Φυσικοθεραπείας, των ειδικοτήτων Υγείας – Παιδαγωγικών και Κοινωνικών Υπηρεσιών.

  Επίσης, οι αγώνες του IEK DELTA 360 Football Club θα έχουν πλήρη δημοσιογραφική κάλυψη από τους σπουδαστές και καθηγητές του τομέα ΜΜΕ!

  Μέσα από την αποκλειστική εκπαιδευτική συνεργασία IEK Delta 360 – ΙΕΚ Δέλτα 360 και PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ οι αθλητές του ΙΕΚ DELTA 360 FC θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν εμπειρίες από τον μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό οργανισμό της Β. Ελλάδας έχοντας εξασφαλίσει ταυτόχρονα και το επαγγελματικό τους μέλλον.

  Μπες στην ποδοσφαιρική οικογένεια του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 κι εξασφάλισε τη θέση σου σε ένα πρωτοποριακό αθλητικό πρόγραμμα κι ένα εγγυημένο επαγγελματικό μέλλον !

  ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ :

  https://www.iekdelta360.gr/iek-delta-360-official-football-club

  #football #education #ΟΗρωαςΕισαιΕσυ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  Πώς θα γίνει ο εμβολιασμός στην Ελλάδα- 2 εκατ. πολίτες το μήνα

  Τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί για τον εμβολιασμό του πληθυσμού για τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας

  Παράταση του lockdown μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου

  Την παράταση του lockdown μέχρι και τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας  

  Στις 7 Δεκεμβρίου ανοίγουν τα καταστήματα με εποχιακά είδη

  Ανακοίνωση από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων

  Ζητούμενο πλέον η βιώσιμη επανεκκίνηση

  Το επόμενο βήμα αναζητεί ή αγορά της εστίασης

  Η πίεση στα νοσοκομεία είναι μικρότερη

  Την εικόνα της πανδημίας στα Ιωάννινα παρουσίασε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο δήμαρχος, Μ. Ελισάφ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  Covid 19- Τελικά τι κάνουμε; Ένα κείμενο γροθιά στο στομάχι από τον διευθυντή ΤΕΠ του ΠΓΝΙ

  Ανάρτηση του Διευθυντή Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Αθ. Κιτσάκου, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook σχετικά με τον κορωνοϊό.

  Σενάρια για απαγόρευση της κυκλοφορίας από Τετάρτη

  Στην καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών προσανατολίζεται η κυβέρνηση, ακολουθώντας το πρότυπο της Ισπανίας.

  «Έφυγε» από τη ζωή ο Θεόδωρος Νιτσιάκος

  Οδύνη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από οικείους του και μεταφέρθηκε με όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κόνιτσας.

  Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού μεταφέρεται στα Ιωάννινα

  Στα Γιάννενα φτάνει ύποπτο κρούσμα του κορωνοϊού. Έχει σημάνει συναγερμός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και είναι σε ετοιμότητα η μονάδα Λοιμωδών.

  Ανακοίνωση του ΠΓΝΙ για τον κορωνοϊό

  Ανακοίνωση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων για τον κορωνοϊό.