Τετάρτη 20.10.2021
More

  Τραγωδία στην Εύβοια: Τρεις νεκροί από ηλεκτροπληξία

  Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών στην περιοχή Γυμνό του δήμου Ερέτριας στην Εύβοια

  Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τρεις άτυχοι εργαζόμενοι συνεργείου του Άκτωρα, που συνεργαζόταν με τον ΔΕΔΔΗΕ, χτυπήθηκαν από ηλεκτροφόρα καλώδια της ΔΕΗ στο Γυμνό του δήμου Ερέτριας στην Εύβοια. Οπως αναφέρουν τοπικά Μέσα, ήταν εργαζόμενοι σε εργολάβο του Ακτωρα, ο οποίος εκτελούσε εργασίες.

  Σύμφωνα με τοπικά Μέσα, οι δύο νεκροί είναι Έλληνες και ο τρίτος αλβανικής καταγωγής που ζούσε σε κοντινό χωριό. Ο τραυματίας φέρει εγκαύματα και είναι σε σοβαρή κατάσταση.

  Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 14:15 στο χωριό Γυμνό στην Ερέτρια συνεργείο του Ακτωρα με τέσσερα άτομα προέβαινε σε υπαίθριες εργασίες σε κολόνα της ΔΕΗ. Από ηλεκτροπληξία σκοτώθηκαν οι τρεις και ένας τραυματίστηκε. Στο σημείο έσπευσε βραχιονοφόρο όχημα της Πυροσβεστικής προκειμένου να απεγκλωβίσει το άτομο από την κολόνα.

  Επίσης, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέβη στην περιοχή και 12 πυροσβέστες με 5 οχήματα της Πυροσβεστικής Χαλκίδας.

  Η Πυροσβεστική με tweet της στις 15:25 ενημέρωσε:

  «Σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού ατόμου από στύλο ρεύματος στην περιοχή Γυμνό στον Δήμο Ερέτριας Ευβοίας. Επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 5 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα».

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ