Πέμπτη 25.07.2024
More

  Τρίκαλα: Πέταξαν καπνογόνα σε σχολείο -Στο νοσοκομείο τρεις μαθήτριες

  Μαθητές ήθελαν να γλιτώσουν το μάθημα

  Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης σε σχολείο των Τρικάλων.

  Συγκεκριμένα, το πρωί προκλήθηκε αναστάτωση στο 3ο Λύκειο Τρικάλων, όταν μαθητές έριξαν καπνογόνα στο ισόγειο, σε κοινόχρηστο χώρο. Πυκνοί καπνοί γέμισαν χώρους του σχολείου με αποτέλεσμα τρεις μαθήτριες να μεταφερθούν στο νοσοκομείο Τρικάλων, καθώς παρουσίασαν συμπτώματα δύσπνοιας.

  Στις μαθήτριες προσφέρθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες, με τις πληροφορίες του trikalavoice να αναφέρουν ότι η μία πήρε κατευθείαν εξιτήριο, ενώ η δεύτερη έμεινε για λίγο στο τμήμα βραχείας νοσηλείας και αποχώρησε μετά. Η τρίτη μαθήτρια αν και είναι καλά στην υγεία του πιθανότατα θα παραμείνει προληπτικά για νοσηλεία στην παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Τρικάλων.

  Οι δύο μαθητές που έριξαν τα καπνογόνα, πιθανότατα για να γλιτώσουν το μάθημα, εντοπίστηκαν από τους καθηγητές και έλαβαν διήμερη αποβολή.

  Για το συμβάν ενημερώθηκε η Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, στελέχη της οποίας έφτασαν στο σχολείο, ενώ με εντολή της διευθύντριας Β/θμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων Μαρίας-Ελένης Ξυνοπούλου «διερευνώνται τα ακριβή αίτια που οδήγησαν τους μαθητές σ’ αυτήν την ενέργεια».

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ