Πέμπτη 13.05.2021
More

  Βασιλακόπουλος: Πάσχα έξω, σε αυλές και χωριό – Λιανεμπόριο χωρίς SMS τις καθημερινές

  O καθηγητής Πνευμονολογίας, Θ. Βασιλακόπουλος, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της πανδημίας στη χώρα

  Την αισιοδοξία του για την πορεία του κορωνοϊού στην χώρα μας εξέφρασε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

  Φαίνεται ότι δαμάζεται η πανδημία και μέρα με την μέρα θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα, δήλωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Υποστήριξε μάλιστα ότι για πρώτη φορά υπήρξε μείωση των νοσηλευόμενων και του ιικου φορτίου, ενώ αναστρέφεται και ο λόγος εισιτηρίων – εξιτηρίων.

  Ο ίδιος πρότεινε το Πάσχα να γίνει σε εξωτερικούς χώρους στις αυλές μας στο χωριό αφού όπως επεσήμανε «δεν πρόκειται να τηρηθεί το lockdown και είναι προτιμότερο από τις συγκεντρώσεις στα σπίτια». Σχετικά με τα seslf test τόνισε πως πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να βρίσκουμε τους θετικούς και έκανε παράκληση να μην σταματήσουν οι πολίτες να προσέχουν.

  Ερωτηθείς για το λιανεμπόριο σημείωσε ότι είναι θετική η εικόνα μέχρι τώρα και ότι καλύτερα να καταργηθούν τα SMS τις καθημερινές. Ωστόσο υπογράμμισε πως το Σάββατο θα πρέπει να υπάρχει SMS και επιτήρηση καθώς ο αριθμός των καταναλωτών είναι συνήθως μεγαλύτερος το Σάββατο.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ