Δευτέρα 22.04.2024
More

  Βέροια: Προφυλακιστέα η 37χρονη για τη δολοφονία του μωρού της

  Προφυλακιστέα κρίθηκε από τις Αρχές η 37χρονη μητέρα από τη Βέροια που κατηγορείται για τη δολοφονία του μωρού της στο Μακρυχώρι Ημαθίας.

  Η 37χρονη κατηγορείται πως ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου το 6,5 μηνών μωρό της, μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών της. Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της αναμένεται να ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

  Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας, ο θάνατος του μωρού προήλθε συνδυαστικά από τις κακώσεις στο κεφάλι του και τα θλαστικά τραύματα. Επίσης, το μωρό υπέστη κάταγμα κρανίου και πολλαπλές θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο και στην στοματική κοιλότητα.

  Η 37χρονη φέρεται να σκότωσε το μωρό της χτυπώντας το πιθανότατα και με μπιμπερό. Όλο το συμβάν διήρκεσε μερικά λεπτά και στο νοσοκομείο απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

  Η μητέρα φέρεται να υποστήριξε ότι δεν είχε πρόθεση να το σκοτώσει και πως όλα όσα συνέβησαν ήταν πάνω στην προσπάθειά της να το ταΐσει. «Δεν το έκανα εγώ. Το έκανε ο έξω από εδώ» φέρεται να ήταν τα πρώτα λόγια της μετά το θάνατο του μωρού.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ