Τρίτη 13.04.2021
More

  Υπ. Ανάπτυξης: Η αγορά έχει επάρκεια

  Το υπουργείο Ανάπτυξης εξέφρασε διαβεβαιώσεις ότι η αγορά έχει επάρκεια και τροφοδοτείται κανονικά, καλώντας παράλληλα τους πολίτες να μην κάνουν αγορές τροφίμων πέρα από τις συνήθεις.  

  Το τελευταίο διάστημα οι Έλληνες καταναλωτές προμηθεύονται μεγάλες ποσότητες τροφίμων, όπως και καθαριστικών και απολυμαντικών, υπό τον φόβο του κορωνοϊού. Μάλιστα, οι συνολικές πωλήσεις σε καταστήματα τροφίμων στην ηπειρωτική Ελλάδα και την Κρήτη αυξήθηκε κατά 23%, σε σύγκριση με πέρυσι, το διάστημα από τις 24 Φεβρουαρίου έως την 1η Μαρτίου.

  Με ανάρτησή του στα social media, o γενικός γραμματέας Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Παναγιώτης Σταμπουλίδης επιχείρησε να καθησυχάσει τους πολίτες.

  «Διαβεβαιώνουμε τους καταναλωτές, ο υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης και ο υφυπουργός Νίκος Παπαθανάσης, ότι δεν υπάρχει λόγος να πραγματοποιούν αγορές τροφίμων πέραν από τις συνήθεις. Η αγορά έχει επάρκεια, τροφοδοτείται κανονικά, εργαζόμαστε στο υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων με όλους τους κλάδους για να διασφαλίσουμε την ομαλότητα», ανέφερε στην ανάρτησή του.

  Εγνατία Οδός

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ