Πέμπτη 23.03.2023
More

  ΥΠΑ: Συμμετοχή και των εργαζομένων της στην απεργία την Πέμπτη

  Στην 24ωρη απεργία την ερχόμενη Πέμπτη θα συμμετάσχουν και οι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας

  Ακυρώσεις και αλλαγές στις ώρες πτήσεων την Πέμπτη μετά τη συμμετοχή των εργαζομένων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ.

  Στην 24ωρη απεργία την ερχόμενη Πέμπτη θα συμμετάσχουν και οι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, όπως γνωστοποίησαν, επισημαίνοντας ότι το επιβατικό κοινό που επρόκειτο να ταξιδέψει εκείνη την ημέρα θα πρέπει να ενημερωθεί για τις αλλαγές στο πρόγραμμα πτήσεων.

  “Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι οι υπάλληλοί της, έχουν γνωστοποιήσει στην Υπηρεσία τη συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023.

  Η συμμετοχή των εργαζομένων της ΥΠΑ στις κινητοποιήσεις αναγκαστικά επιφέρει τροποποιήσεις, (με ακυρώσεις και αλλαγές στις ώρες πτήσεων) στο πτητικό πρόγραμμα της Χώρας μας την ερχόμενη Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023.

  Συνεπώς ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό που έχει προγραμματίσει να ταξιδέψει αεροπορικώς κατά την ημέρα της απεργίας να επικοινωνήσει με την αεροπορική του εταιρεία, αν δεν έχει ήδη ενημερωθεί, προκειμένου να γνωρίζουν τις αλλαγές που θα ισχύουν στο πρόγραμμα των πτήσεων” αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ