Παρασκευή 19.08.2022
More

  Υπόθεση 4χρονης στα Τρίκαλα: Την Πέμπτη η απολογία του αστυνομικού

  Την Πέμπτη η απολογία του Τρικαλινού αστυνομικού που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της 4 ετών κόρης του.

  Ο ίδιος φέρεται να αρνείται κάθε κατηγορία.

  Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη ζήτησε και έλαβε ο Τρικαλινός αστυνομικός ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της μόλις 4 ετών κόρης του.

  Ο ίδιος φέρεται να αρνείται τις πράξεις που του αποδίδονται ο αστυνομικός από τα Τρίκαλα.

  Συγκεκριμένα ο δικηγόρος του, Γιώργος Παναγιώτου με δηλώσεις του ανέφερε ότι ο πελάτης του “απορρίπτει κάθε κατηγορία από αυτές που του αποδίδονται, πολύ δε περισσότερο για αυτές τις απεχθείς πράξεις για τις οποίες γίνονται αναφορές”.

  Ο ίδιος αφήνει αιχμές για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε καθώς “εμείς από την πλευρά μας μόλις αποκτήσαμε πρόσβαση στη δικογραφία η οποία ωστόσο έχει ήδη διαρρεύσει, προς μεγάλη μας έκπληξη, στα ΜΜΕ παραδίδοντας τον πελάτη μας βορά στο πλήθος. Θα ακολουθήσουμε όλα τα ένδικα μέσα και θα απαντήσουμε τεκμηριωμένα σε όλα τα ερωτήματα που προκύπτουν στην υπόθεση”.

  Για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση η ΕΛΑΣ:

  «Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη αστυνομικός δυνάμει εντάλματος για παράβαση των άρθρων 339 «αποπλάνηση παιδιών» και 345 «γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών» του Ποινικού Κώδικα.

  Η υπόθεση διερευνήθηκε στο πλαίσιο σχετικής καταγγελίας και το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή, ο οποίος και εξέδωσε το σχετικό ένταλμα σύλληψης».

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  OAED

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ