Κυριακή 20.06.2021
More

  Ζάκυνθος- 250 τεστ για κορωνοϊό ημερησίως

  Από τη Ζάκυνθο ξεκίνησε ο Νίκος Χαρδαλιάς τις επισκέψεις του στα 18 περιφερειακά αεροδρόμια που από την 1η Ιουλίου θα αρχίσουν να δέχονται πτήσεις εξωτερικού.  

  Την Κυριακή θα φτάσουν στη Ζάκυνθο υγειονομικές ομάδες των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίες σε συνεργασία με τη διοίκηση του αεροδρομίου και τους ΟΤΑ θα διαχειριστούν τον κόσμο που θα φτάνει. Στη Ζάκυνθο θα γίνονται- δειγματοληπτικά- 250 έλεγχοι για κορωνοϊό κάθε ημέρα «έτσι ώστε να είμαστε σίγουροι, με τον πιο σύγχρονο τρόπο, ότι θα μπορούμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που χρειάζονται», είπε ο κ. Χαρδαλιάς.

  Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας είχε σύσκεψη με τους τοπικούς φορείς, τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τη διοίκηση του αεροδρομίου, στους χώρους του οποίου έκανε αργότερα αυτοψία.

  «Πάνω και πέρα από οτιδήποτε άλλο βρίσκεται το ζήτημα της δημόσιας υγείας. Ένα ζήτημα, στο οποίο δεν κάνουμε εκπτώσεις και ένα ζήτημα που περιβάλλει κάθε μας κίνηση και σε αυτήν τη φάση, στο άνοιγμα των συνόρων και των πτήσεων εξωτερικού», δήλωσε ο κ. Χαρδαλιάς.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ