Κυριακή 17.01.2021
More

  1.500 μάσκες από τον «Πήγασο»

  1.500 υφασμάτινες επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες σε διάφορες συλλογικότητες από τον «Πήγασο»

  Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατείας Πάργης «Πήγασος», ολοκληρώνει μια μεγάλη δράση προσφοράς έχοντας συνολικά προσφέρει 1.500 υφασμάτινες επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες σε διάφορες συλλογικότητες.

  Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση του Συλλόγου:

  «Η τελευταία παράδοση έγινε και αυτή στην Περιφέρεια Ηπείρου παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη, Κώστα Σιαράβα, τον οποίο ευχαριστούμε για το συντονισμό της όλης προσπάθειας και για την εμπιστοσύνη με την οποία περιέβαλε το σύλλογό μας για την επιτυχία του συγκεκριμένου εγχειρήματος.

  Η παράδοση αφορούσε 120 υφασμάτινες μάσκες, που παραδόθηκαν στη συνέχεια στην Ένωση Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς του Καταστήματος Κράτησης Ιωαννίνων, οι οποίες κατασκευάστηκαν με υλικά  (υφάσματα και λάστιχα) που οι ίδιοι προμήθευσαν το σύλλογο, προκειμένου να ραφτούν οι μάσκες.

  Για την παραλαβή παρέστησαν εκ μέρους της Ένωσης Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς Καταστήματος Κράτησης Ιωαννίνων ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος και ο Γραμματέας κ.κ.  Δημήτριος Μαντζίλας, Νικόλαος Τσιώρης και Γιάννης  Πλιακοπάνος, ενώ τον «Πήγασο» εκπροσώπησαν η Αντιπρόεδρος κα Ελπινίκη Μπάρκα και το μέλος Δέσποινα Μπαλωμένου.

  Δικαιωμένος αισθάνεται ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατείας Πάργης «Πήγασος», που από τις πρώτες μέρες της πανδημίας και της καραντίνας που ακολούθησε, λόγω του κορονοϊού COVID – 19, επέλεξε να κατασκευάσει και να προμηθεύσει δωρεάν υφασμάτινες  μάσκες προστασίας πολλαπλών χρήσεων σε συμπολίτες μας που βρισκόταν στην πρώτη γραμμή μάχης κατά του νέου ιού.

  Η αναγκαιότητα χρήσης των μασκών αυτών φάνηκε στη συνέχεια, αλλά ο σύλλογός μας υπήρξε πρωτοπόρος. Η δε κατασκευή των μασκών έγινε με πιστοποιημένα υφάσματα και σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει η Πολιτική Προστασία.

  Ευχαριστούμε θερμά τους φίλους και τα μέλη μας που στηρίζουν όλες τις δράσεις του Συλλόγου, ιδιαίτερα όσους συνέβαλαν με οποιοδήποτε τρόπο στην ολοκλήρωση της συγκεκριμένης δράσης, είτε με προσωπική εργασία στην κατασκευή και ράψιμο των μασκών, είτε με προσφορά των απαραίτητων υλικών και υφασμάτων. Είναι η δύναμή μας και ο λόγος να συνεχίζουμε να βρισκόμαστε στα Πολιτιστικά δρώμενα των Ιωαννίνων.

  Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατείας Πάργης «Πήγασος», θα συνεχίσει να βρίσκεται πάντα δίπλα στους συμπολίτες μας προσφέροντας ό,τι καλύτερο μπορεί, γιατί Πολιτισμός σημαίνει και Προσφορά, σημαίνει και Αλληλεγγύη, σημαίνει και Εθελοντισμός.»

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ