Κυριακή 21.04.2024
More

  1ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων: Εργασίες για την απορροή όμβριων υδάτων…117 χρόνια μετά!

  Εργασίες για την απορροή όμβριων υδάτων

  Χρειάστηκε να περάσουν… 117 ολόκληρα χρόνια (!) για να ξεκινήσουν στην αυλή του 1ου Γυμνασίου Ιωαννίνων, εργασίες για την απορροή όμβριων υδάτων.

  Την είδηση αυτή έδωσε η ίδια η Διεύθυνση του Σχολείου, με ανακοίνωσή της στη σελίδα της στο Facebook, η οποία συνοδεύεται από ανάλογο φωτογραφικό υλικό, το οποίο και αναδημοσιεύουμε.

  Με την έναρξη των εργασιών, για πρώτη φορά στο ιστορικό διδακτήριο της πόλης μας, ικανοποιείται με τον καλύτερο τρόπο ένα πάγιο και διαρκές αίτημα της σχολικής κοινότητας.

  «Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ιωαννιτών και ειδικότερα προς τον Διευθυντή κ. Ορέστη Μπρίκο, την Προϊσταμένη κ. Κυριακή Μακρή, την επιβλέπουσα μηχανικό κυρία Παπαπέτρου Γιούλα καθώς και τον εργολάβο κ. Γκόντα Χρήστο για την άψογη συνεργασία καθώς και την άρτια μελέτη και κατασκευή», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Διεύθυνσης του Σχολείου, στο οποίο υπενθυμίζουμε πως διευθυντής είναι ο πάντα δραστήριος Γιώργος Πλεύρης. Η ανακοίνωση καταλήγει με την ευχή «στο άμεσο μέλλον θα δούμε και την πλήρη αποκατάσταση του αύλειου χώρου με την προσθήκη σύγχρονων δαπέδων, γηπέδων και κήπων, όπως αρμόζει στο ιστορικό μας διδακτήριο».

  Υπενθυμίζουμε πως ήδη από το τέλος του καλοκαιριού γίνονται ριζικές αλλαγές στο σχολείο, όπως για παράδειγμα οι τοίχοι περιμετρικά της αυλής, η ανάπλαση του αύλειου χώρου και αρκετές άλλες.

   

  Βασίλης Λούπας

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ