Σάββατο 18.09.2021
More

  32 έργα προϋπολογισμού 53 εκατ. φέρνει στην Ήπειρο ο «Αντ. Τρίτσης»

  32 έργα με προϋπολογισμό 53 εκ. ευρώ από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» στην Ήπειρο, ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Τ. Θεοδωρικάκος.

  Την ένταξη στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» 32 έργων στην Ήπειρο, προϋπολογισμού περίπου 53 εκατ. ευρώ, τα οποία στερούνταν επαρκούς χρηματοδότησης από το προηγούμενο πρόγραμμα, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος.

  Πριν από την παρουσίαση του προγράμματος, ο κ. Θεοδωρικάκος επισκέφθηκε τον δήμαρχο Ζίτσας, Μιχάλη Πλιάκο, και συζήτησε μαζί του τα προβλήματα και τις αναπτυξιακές προοπτικές του δήμου.

  «Στόχος της κυβέρνησης», είπε ο υπουργός Εσωτερικών, «είναι να μη μείνει καμία γωνία ελληνικής γης που να μην ωφεληθεί από την υλοποίηση του προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης”».

  Αναφερόμενος στα μέτρα ασφαλείας για την πανδημία, ο κ. Θεοδωρικάκος είπε ότι δεν πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός και κάλεσε τους εργαζομένους σε κλειστούς χώρους να φοράνε μάσκες και να τηρούν με ευλαβική συνέπεια και πειθαρχία τα μέτρα. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, υπενθύμισε ότι σύντομα θα αλλάξει ο εκλογικός νόμος για την Αυτοδιοίκηση και τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν θα άφηνε ποτέ τους δήμους να καταρρεύσουν από την εφαρμογή της απλής αναλογικής, διότι έτσι θα κατέρρεαν οι τοπικές κοινωνίες.

  Δείτε αναλυτικά τη λίστα με τα 32 έργα που αφορούν την Ήπειρο

  Μεταφερόμενα έργα Ήπειρος

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ