Παρασκευή 14.06.2024
More

  47 νέοι μόνιμοι υπάλληλοι στην καθαριότητα του δήμου

  47 νέοι μόνιμοι υπάλληλοι θα προσληφθούν στον τομέα καθαριότητας του δήμου.

  Σε καλύτερες ημέρες μπορούν ταυτόχρονα να ελπίζουν αφενός οι 47 εργαζόμενοι που προσελήφθησαν στο δήμο Ιωαννιτών, για τις οικογένειές τους και αφετέρου η ίδια η υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Ιωαννιτών. Το ίδιο όμως ευελπιστούν να γίνει και οι πολίτες, καθώς η ενίσχυση της υπηρεσίας καθαριότητας με επιπλέον προσωπικό, είναι αναπόφευκτο, ότι θα επηρεάσει θετικά τη λειτουργία της υπηρεσίας.
  Πρόκειται πάντως, για μία υπόθεση που κράτησε πολύ περισσότερο χρονικό διάστημα για να τελεσφορήσει, από το αρχικώς αναμενόμενο, όμως από χθες οι 47 νέοι μόνιμοι υπάλληλοι στην καθαριότητα του δήμου Ιωαννιτών, βρίσκονται στις θέσεις τους. Τους 47 υπαλλήλους υποδέχθηκε το πρωί της Τετάρτης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβούλιου ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας. Ο δήμος Ιωαννιτών είχε προβλέψει στον προϋπολογισμό του το απαραίτητο κονδύλι για την μισθοδοσία των υπαλλήλων αυτών και ανέμενε την ολοκλήρωση του διαγωνισμού η οποία καθυστέρησε για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, δημιουργώντας προβλήματα που καλύφτηκαν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου από τη Δημοτική Αρχή. Ο κ. Μπέγκας αφού καλωσόρισε τους εργαζόμενους στην «μεγάλη οικογένεια του δήμου Ιωαννιτών», τούς ευχήθηκε καλή αρχή, ζητώντας τους να εργάζονται πάντα με γνώμονα την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών τους.

  «Εμείς χαιρόμαστε που σας καλωσορίζουμε σήμερα στο δήμο Ιωαννιτών και που καταφέραμε να εξασφαλίσουμε τους απαραίτητους πόρους για να δημιουργηθούν αυτές οι 47 θέσεις εργασίας σε έναν δύσκολο και νευραλγικό τομέα του δήμου, όπως είναι αυτός της καθαριότητας. Ο δήμος Ιωαννίνων και ειδικά οι εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ λόγω των σημαντικών ελλείψεων, αλλά με τη δική σας συμβολή είμαι σίγουρος ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί. Αυτό που θέλω να έχετε στο νου σας πάντα είναι πως οι υπηρεσίες που θα κληθείτε να παρέχετε είναι προς τους πολίτες της πόλης και η ποιότητα ζωής τους εξαρτάται άμεσα από την ποιότητα των δικών σας υπηρεσιών. Οι αιρετοί έρχονται και παρέρχονται. Εσείς όμως θα είστε μόνιμοι υπάλληλοι του δήμου και θα πρέπει να λειτουργείτε με γνώμονα το συμφέρον των συμπολιτών σας. Προφανώς ο εργαζόμενος έχει δικαιώματα και πρέπει να τα υπερασπίζεται, έχει όμως και υποχρέωση απέναντι στους συμπολίτες μας που περιμένουν από μας να τους προσφέρουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής», είπε απευθυνόμενους στους νέους εργαζόμενους του δήμου ο κ. Μπέγκας.

  Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ