Κυριακή 26.05.2024
More

  Αισιοδοξία ότι θα προχωρήσει η αναβάθμιση του ΤΕΠ

  Η υφυπουργός Μαρία Κεφάλα, στο πλαίσιο συναντήσεων που είχε την Τετάρτη, συναντήθηκε και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο με τον Διοικητή, Σπ. Δερδεμέζη και μέλη του Δ.Σ και του Συλλόγου Εργαζομένων.

  Το ΠΓΝΙ είναι ο ακρογωνιαίος λίθος στην παροχή υπηρεσιών υγείας σε ολόκληρη τη
  Βορειοδυτική Ελλάδα, καλύπτοντας ως νοσοκομείο αναφοράς μία πολύ μεγάλη γεωγραφική περιοχή και χρειάζεται συνεχή ενίσχυση τόσο στο προσωπικό, όσο και στις υποδομές του.

  Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν, ήταν και η αναβάθμιση του ΤΕΠ, έργο αναγκαίο για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες αλλά και για την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου.

  «Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας σε συνεργασία με  τη διοίκηση του ΠΓΝΙ προωθεί την αναβάθμιση του ΤΕΠ, μέσω μίας απαιτητικής διαδικασίας ώστε να ενταχθεί και να χρηματοδοτηθεί από το Ταμείο Ανάκαμψης. Αφήνουμε στην άκρη τις παραλείψεις και τις αβλεψίες του παρελθόντος και εργαζόμαστε από κοινού ώστε να καταλήξουμε στην οριστική λύση και να προλάβουμε τις ασφυκτικές προθεσμίες. Είμαι αισιόδοξη όμως, ότι θα τα καταφέρουμε», ανέφερε η κα Κεφάλα.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ