Τετάρτη 03.06.2020
More

  Αλλοπρόσαλλες τακτικές και στον Τουρισμό από τη Δημοτική Αρχή

  Για αλλοπρόσαλλες τακτικές της Δημοτικής Αρχής στον Τομέα του Τουρισμού κάνει λόγο η παράταξη του Θ. Μπέγκα. 

  Όπως αναφέρει:

  «Μετά το σημερινό δελτίο τύπου του Δήμου Ιωαννιτών διαπιστώνουμε για μια ακόμη φορά τις αλλοπρόσαλλες και επικίνδυνες πολιτικές της δημοτικής αρχής.

  Μας γίνεται γνωστό μέσω του συγκεκριμένου δελτίου τύπου ότι εκτός από τη θεσμοθετημένη Επιτροπή Τουρισμού συγκροτείται ένα άτυπο, ευέλικτο σχήμα με τη συμμετοχή θεσμοθετημένων φορέων, του Δήμου και ιδιωτών και ονοματίζεται ως «Επιτροπή Ανασυγκρότησης του Τοπικού Τουρισμού».

  Σε πολιτικό επίπεδο για μια ακόμη φορά διαπιστώνουμε την «αλλεργία» της δημοτικής αρχής για συνεργασία με τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

  Ειδικότερα με την παράταξή μας «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα» που διοίκησε το Δήμο την προηγούμενη περίοδο και άσκησε μια σχεδιασμένη, συγκροτημένη και αποτελεσματική πολιτική σε σχέση με τον τουρισμό.

  Σε κάθε περίπτωση, αποδεικνύεται ότι εμμέσως πλην σαφώς η Δημοτική Αρχή αναγνωρίζει το έργο που παρήχθη σε σχέση με τον Τουρισμό κατά τη διάρκεια της θητείας μας.

  Δεν είναι τυχαίο ότι προσκλήθηκε να συμμετάσχει στην επιτροπή αυτή και παρευρέθη ο αρμόδιος αντιδήμαρχος τουρισμού της δικής μας δημοτικής αρχής.

  Θα πρέπει όμως να γνωρίζει η Δημοτική Αρχή ότι οι πολιτικοί προϊστάμενοι του κάθε τομέα κατά την περίοδο που διοικήσαμε το Δήμο, δεν ήταν αυτόνομα φυσικά πρόσωπα αλλά εντεταλμένοι για να υλοποιήσουν τον σχεδιασμό της παράταξής μας.

  Υπερβαίνοντας τις μικροπρέπειες και πιστεύοντας ότι το πρωταρχικό μέλημα όλων μας θα πρέπει να είναι η συνέχεια στην εξέλιξη των πραγμάτων στον τόπο, καλούμε τη Δημοτική Αρχή να αντιληφθεί το ρόλο των παρατάξεων της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο και να τις καλέσει σε έναν ειλικρινή διάλογο για να καταθέσουν τις απόψεις τους στα ζητήματα της τουριστικής ανάπτυξης.

  Σε ότι αφορά τη δική μας παράταξη η οποία, αποδεδειγμένα και με μετρήσιμα αποτελέσματα, άσκησε επιτυχημένη πολιτική στα ζητήματα της τουριστικής ανάπτυξης και προβολής του τόπου, δηλώνουμε παρών για να συμβάλουμε με τον καλύτερο τρόπο στον σχεδιασμό της επόμενης μέρας για την τουριστική ανάπτυξη και προβολή των Ιωαννίνων».

  Μένουμε Σπίτι

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  Έργα και δράσεις για να αλλάξουν την εικόνα της πόλης

  Δηλώσεις αντιδημάρχων Γιώργου Αρλέτου και Βαγγέλη Πήχα για νέα έργα και καθαριότητα

  Λήξη συναγερμού στο Δημαρχείο

  Λήξη συναγερμού στο Δημαρχείο Ιωαννίνων σήμανε η αστυνομία μετά από τον απαραίτητο έλεγχο που διενήργησε.

  Νέοι κανόνες για τις παραλίες- Τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται

  Χαλαρώνουν κάποια από τα μέτρα για τις παραλίες, που είχαν ληφθεί στο πλαίσιο της προσπάθειας περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού, με νέα ΚΥΑ που δημοσιεύθηκε την Τρίτη

  Πιο κοντά Ιωάννινα και Πάτρα μέσω των μεταμοσχεύσεων

  Καθοριστικό βήμα για τη λειτουργίας ενός Ενιαίου Μεταμοσχευτικού Κέντρου στη Δυτική Ελλάδα με τη συνεργασία των Πανεπιστημιακών Νοσοκομείων Ιωαννίνων και Πατρών έγινε το περασμένο Σάββατο

  Λήστεψαν ηλικιωμένη με την απειλή σουγιά στα Καρδαμίτσια

  Τον δράστη μίας ληστείας σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας αναζητά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  Covid 19- Τελικά τι κάνουμε; Ένα κείμενο γροθιά στο στομάχι από τον διευθυντή ΤΕΠ του ΠΓΝΙ

  Ανάρτηση του Διευθυντή Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Αθ. Κιτσάκου, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook σχετικά με τον κορωνοϊό.

  Σενάρια για απαγόρευση της κυκλοφορίας από Τετάρτη

  Στην καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών προσανατολίζεται η κυβέρνηση, ακολουθώντας το πρότυπο της Ισπανίας.

  «Έφυγε» από τη ζωή ο Θεόδωρος Νιτσιάκος

  Οδύνη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από οικείους του και μεταφέρθηκε με όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κόνιτσας.

  Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού μεταφέρεται στα Ιωάννινα

  Στα Γιάννενα φτάνει ύποπτο κρούσμα του κορωνοϊού. Έχει σημάνει συναγερμός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και είναι σε ετοιμότητα η μονάδα Λοιμωδών.

  Ανακοίνωση του ΠΓΝΙ για τον κορωνοϊό

  Ανακοίνωση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων για τον κορωνοϊό.