Παρασκευή 02.06.2023
More

  Ανακοινώνει υποψηφίους και πρόγραμμα το ΦΩΣ

  Ένα μικρό δείγμα αυτών που προσπαθεί και θέλει να αλλάξει στην Ήπειρο η περιφερειακή παράταξη ΦΩΣ ενόψει των εκλογών του Οκτωβρίου, παρουσίασε ο επικεφαλής της Λάμπρος Γεωργόπουλος, στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου.

  Σε απόσταση οκτώ μηνών από τις εκλογές του Οκτωβρίου, η παράταξη ΦΩΣ όπως ανέφερε, θα βρεθεί σε Συμπληγάδες, λόγω των εθνικών εκλογών από τη μία και των δημοτικών εκλογών από την άλλη, όμως αυτό που επιχειρεί ήδη να κάνει, με τους ανθρώπους που πυκνώνουν τις τάξεις της, είναι να προτείνει ένα διαφορετικό μοντέλο διοίκησης στην Ήπειρο, κάτι που αποτελεί και ανάγκη της κοινωνίας.

  Δεν παρέλειψε μάλιστα να ασκήσει κριτική στην περιφερειακή αρχή και τον Αλ. Καχριμάνη λέγοντας, ότι όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που θέλουν να μπει ένα τέλος σε ένα αυταρχικό, παλιομοδίτικο και συγκεντρωτικό μοντέλο διοίκησης.

  «Δε φοβόμαστε και αυτό που θέλουν όλοι όσοι έρχονται κοντά μας, είναι οι μεγάλες αλλαγές στην Ήπειρο, μαζί με μία νέα ηθική διοίκησης. Το ΦΩΣ δυναμώνει συνεχώς και αυτό που εισπράττω από όλη την περιφέρεια είναι η ανάγκη για αλλαγές. Υπάρχει ένα βουβό κύμα, που γίνεται θορυβώδες, όσο περνά ο καιρός. Όσο περνά ο καιρός θα παρουσιάζουμε και τους υποψηφίους μας και το πρόγραμμά μας, για να βάλουμε ένα τέλος στο συγκεντρωτικό, αυταρχικό, παλιομοδίτικο μοντέλο διοίκησης στην Ήπειρο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργόπουλος.

  Χαιρετισμό λίγο πριν απηύθυνε και ο Γιώργος Μακρυδήμας, ψυχίατρος και ένας από τους υποψηφίους συμβούλους της παράταξης.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ