Κυριακή 17.01.2021
More

  Αναστέλλει τη λειτουργία των τμημάτων η Ntougias Academy

  Σε ανακοίνωση των Ακαδημιών Ντούγιας και μετά την απόφαση της Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ για την αναστολή λειτουργίας, όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων του Π.Ε.Α.Κ.Ι. έως και την Δευτέρα 12/10/2020, λόγω των έκτακτων μέτρων που ισχύουν για το Δήμο Ιωαννιτών για τον περιορισμό της διασποράς του COVID -19, γίνεται γνωστό ότι οι προπονήσεις των τμημάτων αναβάλλονται.

  «Η Ntougias Basketball Academy έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στα εκατοντάδες παιδιά και στους γονείς τους που μας εμπιστεύονται, είχε από εβδομάδες ανακοινώσει ότι θέτει σε πρώτη προτεραιότητα την υγεία των αθλητών και ως εκ τούτου δεν θα συμμετέχει σε κάποια ηλικιακά πρωταθλήματα. Μόλις η κατάσταση ομαλοποιηθεί και βελτιωθεί θα συμμετέχουμε ξανά στα πρωταθλήματα και θα πραγματοποιήσουμε ορισμένα τουρνουά.

  Συνιστούμε σε όλους υπομονή και πιστή τήρηση των μέτρων και όσων προβλέπουν οι επιστήμονες. Τώρα πρέπει να δείξουμε για μια ακόμη φορά υπευθυνότητα. Το μπάσκετ και η Ntougias Basketball Academy ειναι εδώ και παραμένει στις επάλξεις θέτοντας σε πρώτη προτεραιότητα την υγεία όλων».

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ