Τρίτη 01.12.2020
More

  Αναβαθμίζεται το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων

  Σε συνεχή διαδικασία αναβάθμισης βρίσκεται το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων

  Ένα από τα πιο σημαντικά βήματα που έγιναν κατά τον τελευταίο χρόνο,  με μέριμνα του Διοικητικού του Συμβουλίου και τη συνεργασία των εργαζομένων ήταν η έγκριση του εσωτερικού κανονισμού που αποτελούσε εκκρεμότητα από το 1989.

  Έτσι το ραδιόφωνο έχει ένα χρήσιμο εργαλείο το οποίο θα είναι στη διάθεση και των επόμενων διοικήσεων.

  Αξιοποιήθηκε με μοναδικό τρόπο ο παλιός και παροπλισμένος εξοπλισμός. Τα μηχανήματα που στήριξαν τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του εκτίθενται στον προθάλαμο του ραδιοφώνου, σε έναν χώρο όπου ήδη έχουν επισκεφθεί πολλοί μαθητές της πόλης.

  Τον τελευταίο έναν χρόνο στο πρόγραμμα του Δημοτικού Ραδιοφώνου προστέθηκαν δώδεκα εκπομπές που καλύπτουν τον χώρο της εκκλησίας, του πολιτισμού, της παιδείας, του αθλητισμού, του θεάτρου και της μουσικής.

  Το επόμενο διάστημα θα προστεθούν δύο ακόμη εκπομπές. Η μία με αντικείμενο τα θέματα υγείας και με έμφαση στην πανδημία και τα μέτρα πρόληψης και η δεύτερη με αντικείμενο τη δωρεά οργάνων, η οποία εντάσσεται στο γενικότερο πρόγραμμα του Δήμου για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

  Σκοπός της διοίκησης το επόμενο διάστημα είναι να αναδιοργανώσει το διαφημιστικό τμήμα του Ραδιοφώνου με σκοπό την αύξηση των εσόδων του.

  Η ενημέρωση παραμένει ο κεντρικός άξονας του Δημοτικού Ραδιοφώνου. Ενημέρωση που αποτελεί γέφυρα με την τοπική κοινωνία αλλά με όλο τον κόσμο μέσω της εκπομπής στο ίντερνετ και της ιστοσελίδας.

  Το Δημοτικό Ραδιόφωνο καλύπτει και μεταδίδει ζωντανά όλες τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως και το σύνολο σχεδόν των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στο Πνευματικό Κέντρο.

  Το Δημοτικό Ραδιόφωνο δίνει βήμα σε όλους. Στις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου, στους πολίτες, στους συλλόγους, στους φορείς και θα συνεχίσει με τις ίδιες αρχές να αποτελεί σημείο αναφοράς για την ενημέρωση και κοιτίδα πολιτισμού.

   

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  Την Παρασκευή οι ανακοινώσεις Μητσοτάκη για τις γιορτές

  Την Παρασκευή αναμένεται το μήνυμα του πρωθυπουργού

  Τα πρωτοσέλιδα των γιαννιώτικων εφημερίδων

  Διαβάστε στα πρωτοσέλιδα των γιαννιώτικων εφημερίδων της Τρίτης 1 Δεκεμβρίου

  Πέτσας: Και να ανοίξει η εστίαση, νυχτερινή διασκέδαση δεν θα υπάρχει

  Θα χρειαστεί λίγος χρόνος, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

  Ανοίγει ο δρόμος για τον άξονα Άκτιο – Αμβρακία

  Μια ακόμα ευκαιρία για την ολοκλήρωση του οδικού άξονα Άκτιο- Αμβρακία, ένας δρόμος που μπορεί να δώσει αναπτυξιακή ώθηση στην Ήπειρο

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  Covid 19- Τελικά τι κάνουμε; Ένα κείμενο γροθιά στο στομάχι από τον διευθυντή ΤΕΠ του ΠΓΝΙ

  Ανάρτηση του Διευθυντή Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Αθ. Κιτσάκου, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook σχετικά με τον κορωνοϊό.

  Σενάρια για απαγόρευση της κυκλοφορίας από Τετάρτη

  Στην καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών προσανατολίζεται η κυβέρνηση, ακολουθώντας το πρότυπο της Ισπανίας.

  «Έφυγε» από τη ζωή ο Θεόδωρος Νιτσιάκος

  Οδύνη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από οικείους του και μεταφέρθηκε με όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κόνιτσας.

  Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού μεταφέρεται στα Ιωάννινα

  Στα Γιάννενα φτάνει ύποπτο κρούσμα του κορωνοϊού. Έχει σημάνει συναγερμός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και είναι σε ετοιμότητα η μονάδα Λοιμωδών.

  Ανακοίνωση του ΠΓΝΙ για τον κορωνοϊό

  Ανακοίνωση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων για τον κορωνοϊό.