Κυριακή 23.06.2024
More

  Ανησυχία για τη μετεγκατάσταση του Ειδικού Δημοτικού και Ειδικού Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων

  Eπιστολή διαμαρτυρίας του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Ιωαννίνων «Κυψέλη»

  Τη διαμαρτυρία του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Ιωαννίνων «Κυψέλη» σχετικά με την μη τήρηση της δέσμευσης του Δήμου Ιωαννίνων για τη μετεγκατάσταση του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και του Ειδικού Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων σε χώρο κατάλληλο για την εύρυθμη λειτουργία τους, μεταφέρει με επιστολή της στον αντιδήμαρχο Παιδείας Δ. Ιωαννιτών, Ι. Αϊβατίδη.

  Ο Σύλλογος τονίζει ότι έχει ήδη διαπιστωθεί από τις αρμόδιες τοπικές αρχές, ότι το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και το Ειδικό Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων (Σ.Α.Π.) χρήζει άμεσης μετεγκατάστασης σε νέο χώρο, διότι οι αίθουσες στις οποίες στεγάζονται αυτή τη στιγμή οι προαναφερόμενες εκπαιδευτικές δομές, οι οποίες παραχωρούνται από την ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων, δεν επαρκούν για την κάλυψη των αναγκών τους.

  Παρά το γεγονός, όμως, ότι έχει ήδη υπάρξει δέσμευση του Δήμου για την παρακολούθηση και ολοκλήρωση των εργασιών της αποπεράτωσης του κτηρίου στο οποίο θα μεταστεγαστεί η εν λόγω εκπαιδευτική δομή, η παντελής απουσία ενημέρωσης για την εξέλιξη των εν λόγω εργασιών έως σήμερα, έχει επιφέρει ανησυχία στο Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Ιωαννίνων «Κυψέλη» και σοβαρό προβληματισμό για την οριστική διεκπεραίωση του έργου.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ