Πέμπτη 22.02.2024
More

  Ανοιχτό κάλεσμα για ένα νέο διήμερο αιμοδοσίας

  Σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη στο Δημαρχείο Ιωαννίνων

  Ένα ακόμη διήμερο αιμοδοσίας διοργανώνουν από κοινού το παράρτημα Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και η ανοιχτή εθελοντική ομάδα των Paguristas σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη στην αίθουσα του δημ. συμβουλίου στο δημαρχείο της πόλης.

  Και σε αυτήν την αιμοδοσία συμμετέχουν ενεργά πολλοί φορείς, σωματεία και συλλογικότητες της πόλης, ενώνοντας τις δυνάμεις τους για τη συγκέντρωση όσο γίνεται μεγαλύτερου αριθμού φιαλών αίματος. Η εθελοντική αιμοληψία θα γίνει σήμερα και αύριο από τις 9 το πρωί έως τις 13.30 με τη συνεργασία των τμημάτων Αιμοδοσίας των δύο νοσοκομείων της πόλης, με τον Κων. Ντακαλέτση πρόεδρο του Ερ. Σταυρού Ιωαννίνων και τον Νίκο Τζίμα από την ΠΟΣΕΑ να απευθύνουν έκκληση για μαζική προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών.

  Τη διοργάνωση στηρίζει για μία ακόμη φορά ο Δήμος Ιωαννιτών, με τον αντιδήμαρχο Γ. Αϊβατίδη να αναφέρεται σε αυτήν τη συμμετοχή.

  Παράλληλα κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας θα πραγματοποιείται ενημέρωση από την Επιστημονική Εταιρεία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος (Παράρτημα Ιωαννίνων) για την δωρεά μυελού των οστών, ενώ όποιος επιθυμεί θα μπορεί να δώσει δείγμα.

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ