Πέμπτη 21.10.2021
More

  Απάντηση του Δήμου Κόνιτσας στους κατοίκους της Αγ. Βαρβάρας

  Ανακοίνωση με την οποία απαντά στους κατοίκους της Τ.Κ. Αγίας Βαρβάρας για τα προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή εξέδωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Ν. Τσιαλιαμάνης

  Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

  «Αγαπητοί συνδημότες,

  Σας ενημερώνω ότι στο διαδίκτυο κυκλοφορούν εικόνες που δείχνουν την υδρομάστευση στο χωριό Αγία Βάρβαρα σε κακή κατάσταση. Ένα εκ των προβλημάτων που προκύπτει από την εικόνα που παρουσιάζεται, είναι ότι δεν είναι τσιμεντοστρωμένη.

  Καταρχάς, ο τρόπος κατασκευής είναι αυτός ανέκαθεν. Ενημέρωσα ως αρμόδιος Αντιδήμαρχος, ότι η συγκεκριμένη υδρομάστευση δεν είναι τσιμεντοστρωμένη, γιατί το νερό αναβλύζει από το έδαφος. Η Υπηρεσία Ύδρευσης, όταν ανέλαβα τα καθήκοντα μου, με ενημέρωσε ότι η υψομετρική διαφορά υδρομάστευσης – δεξαμενής στο χωριό είναι ελάχιστη, μόνο δύο μέτρα. Αν η υδρομάστευση ήταν πιο κάτω, προφανώς η ύδρευση του χωριού θα ήταν αδύνατη.

  Ως αρμόδιος Αντιδήμαρχος  μαζί με τα ελάχιστα άτομα της υπηρεσίας ύδρευσης  δίνουμε καθημερινό αγώνα να λύσουμε τα προβλήματα δεκαετιών σε δίκτυα διαλυμένα και θα παρακαλέσω, όποιος θέλει να έχει την πραγματικά σωστή ενημέρωση, να απευθύνεται σε μένα και στην Υπηρεσία.

  Δε θα ήταν σωστό να ανοίγονται οι υδρομαστεύσεις με τη φυσική παρουσία υπαλλήλων ύδρευσης; Όταν έχουμε άγνοια, οφείλουμε να ρωτάμε. Το να ασκούμε όμως αντιπολίτευση, αν γνωρίζουμε την αλήθεια, μήπως πρόκειται για εσκεμμένη παραπληροφόρηση;»

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ