Δευτέρα 28.11.2022
More

  Απίστευτο! Καλούν τους φοιτητές να ντυθούν «κατάλληλα» για τις εξετάσεις σε «πολικές» συνθήκες…

  Θλίψη και πολλά ερωτήματα προκαλεί η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για τις συνθήκες στις οποίες διεξάγονται οι εξετάσεις των μαθημάτων.

  Οι διδάσκοντες του μαθήματος της Οργανικής Χημείας ΙΙ ενόψει της αυριανής εξέτασης εφιστούν την προσοχή στους φοιτητές λόγω των «πολικών», όπως αναφέρουν θερμοκρασιών, που πιθανόν θα επικρατούν! «Συνεπώς για κάθε ενδεχόμενο καλό θα ήταν να προσέλθετε κατάλληλα ενδεδυμένοι», καταλήγει η ανακοίνωση.

  Προφανώς και η διοίκηση του Τμήματος Χημείας, όπως όμως και οι πρυτανικές αρχές του Ιδρύματος καλούνται να δώσουν εξηγήσεις για τους λόγους που δε λειτουργεί η θέρμανση και ως εκ τούτου οι φοιτητές θα πρέπει να προσέρχονται ντυμένοι σαν… κρεμμύδια, αφού θα επικρατούν πολικές θερμοκρασίες στις αίθουσες των εξετάσεων.

  Τα προβλήματα με τη θέρμανση στο Πανεπιστήμιο είναι γνωστά, κυρίως με τη δυσκολία αποπληρωμής των οφειλών, όμως με τη συγκεκριμένη ανακοίνωση το πρόβλημα αποκτά νέα διάσταση.

  Η ανακοίνωση του Τμήματος Χημείας

  Όπως αναφέρει αναλυτικά η συγκεκριμένη ενημέρωση-προειδοποίηση:

  «Αγαπητοί φοιτητές,

  Αναφορικά με την αυριανή εξέταση του μαθήματος Οργανική Χημεία ΙΙ, 9:00-12:00, στο αμφιθέατρο ΙΙ του Τμήματος Χημείας, θα θέλαμε να σας επιστήσουμε την προσοχή ότι οι θερμοκρασίες που πιθανόν θα επικρατούν, καθ’ όλη τη διάρκεια της εξέτασης, θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν “πολικές”. Συνεπώς, για κάθε ενδεχόμενο, καλό θα ήταν να προσέλθετε κατάλληλα ενδεδυμένοι.»

   

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ