Κυριακή 22.05.2022
More

  Αποχωρούν οι ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ από το ΠΓΝΙ

  Ανακοίνωση της Διοίκησης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων

  Με αφορμή το γεγονός ότι από τις 22 Απριλίου οι Κινητές Μονάδες Υγείας ΕΟΔΥ θα αποχωρήσουν από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και στο πλαίσιο προάσπισης της Δημόσιας Υγείας η Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων ανακοινώνει:

  1. Οι Πολίτες που προτίθενται να επισκεφτούν το ΠΓΝΙ (συνοδοί, τακτικές εισαγωγές, προγραμματισμένα Εξωτερικά Ιατρεία, Απογευματινά Ιατρεία, απεικονιστικές εξετάσεις, ενδοσκοπήσεις κ.λ.π.) να έχουν πραγματοποιήσει rapid test σε μία από τις δύο ΚΟΜΥ ΕΟΔΥ οι οποίες θα βρίσκονται στο προαύλιο χώρο της Περιφέρειας Ηπείρου (καθημερινές και Σαββατοκύριακο από 09:00 έως 14:00) και στο Αρχοντικό Πυρσινέλλα, οδό Καπλάνη (καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 14:00), ενώ για τους Πολίτες εκτός Ιωαννίνων που πρόκειται να επισκεφτούν το Νοσοκομείο μας να έχουν πραγματοποιήσει repid test στα προκαθορισμένα σημεία της περιοχής τους.
  2. Ειδική μέριμνα θα δοθεί από το Νοσοκομείο μας για τους Ογκολογικούς – Αιματολογικούς οι οποίοι λαμβάνουν χημειοθεραπεία, Νεφροπαθείς – Αιμοκαθαρόμενους ασθενείς και όσοι υποβάλλονται σε Ακτινοθεραπεία, οι οποίοι θα εξακολουθούν να πραγματοποιούν το rapid test στην είσοδο του Νοσοκομείου μας.
  3. Πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας (τήρηση αποστάσεων, χρήση προστατευτικής μάσκας, αποφυγή συγχρωτισμού, τακτικό πλύσιμο χεριών).

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ