Κυριακή 31.05.2020
More

  Απομάκρυνση ανενεργών περιπτέρων στο Δήμο Άρτας

  Απομάκρυνση 32 ανενεργών περιπτέρων σε όλο το Δήμο Αρταίων πραγματοποιήθηκε από τις Υπηρεσίες του Δήμου.

  Συνεχίζεται, στον Δήμο Αρταίων, η αποξήλωση ανενεργών περιπτέρων, τα οποία καταλάμβαναν κοινόχρηστους χώρους. Συνεργεία του Δήμου Αρταίων εξακολουθούν να εργάζονται και να απομακρύνουν περίπτερα που ήταν εγκαταλελειμμένα για αρκετό καιρό σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου.

  Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Παντελής Κωλέτσος, σε δήλωσή του τόνισε πως ο Δήμος καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απομακρύνει τα ανενεργά περίπτερα, σύμφωνα με όσα προβλέπονται από τη σχετική νομοθεσία με γνώμονα την προστασία του δημοσίου χώρου και την ανάδειξη των ελεύθερων χώρων.

  «Μέχρι στιγμής έχουν απομακρυνθεί 26 ανενεργά περίπτερα και από τις πέντε Δημοτικές Ενότητες του Δήμου μας. Στις επόμενες ημέρες θα προχωρήσουμε και στην αποξήλωση ακόμη έξι περιπτέρων. Με την απομάκρυνση των περιπτέρων απελευθερώνεται κοινόχρηστος χώρος, για χρήση από τους δημότες ενώ βελτιώνεται και η αισθητική αναβάθμιση των κοινόχρηστων χώρων του Δήμου.

  Ο Δήμος προχώρα στην απομάκρυνση των περίπτερων τα οποία είναι κλειστά και ανενεργά για αρκετό χρονικό διάστημα και στην συνεχεία μεταφέρονται στο αμαξοστάσιο του Δήμου Αρταίων. Εάν βρεθεί ενοικιαστής τότε ο Δήμος μας με δική του ευθύνη τα τοποθετεί ξανά στην προϋπάρχουσα θέση, ενώ εάν αυτό έχει υποστεί ζημιά τότε ο Δήμος με δικά του έξοδα αναλαμβάνει την αποκατάσταση ή την τοποθέτηση καινούργιου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κωλέτσος.

  Μένουμε Σπίτι

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  Από το Τμήμα Μετάφρασης στο Τμήμα Λογιστικής!

  Θέματα φοιτητών και αποφοίτων του Τμήματος Μετάφρασης και Διερμηνείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (Ηγουμενίτσα) ρυθμίζει το άρθρο 102 του πολυνομοσχεδίου για την Παιδεία που κατατέθηκε στη Βουλή

  Φειδωλός και συγκρατημένος ο Γ.Γ. Τουρισμού Κ. Λούλης

  Σύσκεψη με τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και τους επαγγελματίες του τουρισμού και της εστίασης στην Ήπειρο πραγματοποιήθηκε στο διοικητήριο της Περιφέρειας Ηπείρου, παρουσία...

  Τα πρωτοσέλιδα των γιαννιώτικων εφημερίδων

  Διαβάστε στα πρωτοσέλιδα των γιαννιώτικων εφημερίδων του Σαββατοκύριακου.

  Αυστηροποίηση των ποινών για τους κανόνες ΠΟΠ

  Η αυστηροποίηση των ποινών για όσους παραβιάζουν τους κανόνες σχετικά με την παραγωγή και διάθεση των προϊόντων ΠΟΠ βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης στο περιφερειακό συμβούλιο

  Ένταση στο Περιφερειακό Συμβούλιο

  Μεγάλη ένταση στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, μέσω τηλεδιάσκεψης

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  Covid 19- Τελικά τι κάνουμε; Ένα κείμενο γροθιά στο στομάχι από τον διευθυντή ΤΕΠ του ΠΓΝΙ

  Ανάρτηση του Διευθυντή Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Αθ. Κιτσάκου, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook σχετικά με τον κορωνοϊό.

  Σενάρια για απαγόρευση της κυκλοφορίας από Τετάρτη

  Στην καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών προσανατολίζεται η κυβέρνηση, ακολουθώντας το πρότυπο της Ισπανίας.

  «Έφυγε» από τη ζωή ο Θεόδωρος Νιτσιάκος

  Οδύνη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από οικείους του και μεταφέρθηκε με όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κόνιτσας.

  Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού μεταφέρεται στα Ιωάννινα

  Στα Γιάννενα φτάνει ύποπτο κρούσμα του κορωνοϊού. Έχει σημάνει συναγερμός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και είναι σε ετοιμότητα η μονάδα Λοιμωδών.

  Ανακοίνωση του ΠΓΝΙ για τον κορωνοϊό

  Ανακοίνωση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων για τον κορωνοϊό.