Κυριακή 20.06.2021
More

  Απορρίφθηκαν οι ενστάσεις των εστιακών φοιτητών

  Μετά τα γεγονότα της 17ης Νοεμβρίου στη Δομπόλη

  Απορρίφθηκαν στο σύνολό τους οι ενστάσεις που είχαν καταθέσει οι φοιτητές, που είχαν συλληφθεί μετά τα γεγονότα της 17ης Νοεμβρίου στη Δομπόλη και τη συμπλοκή με τις δυνάμεις της αστυνομίας, κάτι που σημαίνει, ότι σε εύλογο χρόνο θα πρέπει να πληρώσουν, έκαστος το χρηματικό πρόστιμο των 900 ευρώ, που τους επιβλήθηκε.

  Η εξέλιξη αυτή αποτελεί ένα ακόμη χτύπημα όπως αναφέρουν οι εκπρόσωποι των φοιτητών, στον αγώνα που έκαναν και θα συνεχίσουν να κάνουν για να δικαιωθούν για την αναίτια επίθεση που δέχθηκαν από την Αστυνομία το απόγευμα της 17ης Νοεμβρίου στα Γιάννενα.

  Η πρόεδρος του Συλλόγου Εστιακών Φοιτητών Ιωαννίνων Νάντια Τζώρτζη σε χθεσινές της δηλώσεις ανέφερε, πως το σύνολο των φοιτητών αντιμετωπίζει τεράστιο βιοποριστικό πρόβλημα και καταβάλλεται προσπάθεια και σε νομικό επίπεδο, αλλά και σε οικονομικό, να βρεθεί τρόπος ή ακύρωσης του προστίμου ή εάν αυτό δεν καταστεί εφικτό, της πληρωμής τους.

  Για το λόγο αυτό, ο Σύλλογος Εστιακών Φοιτητών έχει ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό, στον οποίο μπορεί να συνεισφέρει όποιος επιθυμεί. Τα στοιχεία του λογαριασμού και άλλες λεπτομέρειες για την εξέλιξη της διαδικασίας στο ποινικό της σκέλος πλέον, μπορεί να τα δει όποιος επιθυμεί, στον ιστότοπο του Συλλόγου https://epitropi-23.blogspot.com.

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ