Σάββατο 25.05.2024
More

  Αρνητικό ρεκόρ ενεργών κρουσμάτων στο Δήμο Ιωαννιτών

  Αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων καταγράφεται στα όρια του Δήμου Ιωαννιτών σύμφωνα με τα στοιχεία της εβδομαδιαίας ενημέρωσης

  Αρνητικό ρεκόρ ενεργών κρουσμάτων καταγράφεται στα όρια του Δήμου Ιωαννιτών σύμφωνα με τα στοιχεία της εβδομαδιαίας ενημέρωσης από την Πολιτική Προστασία τα οποία παρουσίασε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ.

  Τα ενεργά κρούσματα ανέρχονται στα 343 εκ των οποίων οι 48 νοσηλεύονται και οι 294 ασθενείς είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό.

  «Έχουμε μία δύσκολη κατάσταση στην περιοχή μας. Χρειάζεται επαγρύπνηση από όλους μας» σημείωσε ο κ. Ελισάφ.

  Σχετικά με τα κρούσματα στις υπηρεσίες του δήμου ανέφερε ότι έχουν ληφθεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

  Στην εκτός ημερήσιας διάταξης ενημέρωση ο Δήμαρχος έκανε γνωστό ότι σήμερα συζητήθηκε στο δικαστήριο ο ορισμός τιμής μονάδας για τις απαλλοτριώσεις και ανοίγει επιτέλους ο δρόμος για την δημοπράτηση του μεγάλου δακτυλίου της πόλης.

  Πρόκειται για ένα έργο ζωτικής σημασίας για την πόλη που παίρνει τον δρόμο του μετά από καθυστέρηση λόγω της αναστολής λειτουργίας των δικαστηρίων.

  Ο Δήμαρχος έκανε γνωστό ότι στις 3 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του ΚΕΠΑΒΙ όπου θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για την επίλυση των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν ενώ παράλληλα προχωρά η διαδικασία για την παραχώρηση του παλιού Πανεπιστημίου στην οδό Δομπόλη.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ