Παρασκευή 23.02.2024
More

  Άρτα -Το 5,5 μηνών βρέφος θα βαπτιστεί πριν την κηδεία του

  Το μωρό που βρήκε μαρτυρικό θάνατο στην Άρτα θα βαπτιστεί Ελένη-Λυδία πριν την εξόδιο ακολουθία.

  Το μωρό που βρήκε μαρτυρικό θάνατο στην Άρτα από θερμοπληξία κι ασφυξία, καθώς το ξέχασε ο πατέρας του για 8 ώρες κλειδωμένο στο ΙΧ θα κηδευτεί το Σάββατο. Θα βαπτιστεί Ελένη-Λυδία πριν την εξόδιο ακολουθία.

  Τελειωμό δεν έχει το μαρτύριο για την οικογένεια του βρέφους που κατέληξε από το ολέθριο σφάλμα του πατέρα του, ο οποίος το ξέχασε στο ΙΧ αυτοκίνητό του με αποτέλεσμα να βρει μαρτυρικό θάνατο. Το 5,5, μηνών κοριτσάκι, πέθανε από θερμοπληξία κι έλλειψη οξυγόνου, καθώς παρέμεινε κλειδωμένο στο αυτοκίνητο, το οποίο ανέπτυξε και υψηλές θερμοκρασίες στο εσωτερικό του με αποτέλεσμα να «σκάσει».

  Ο τραγικός επίλογος θα γραφεί το ερχόμενο Σάββατο 13 Μαΐου στο χωριό από το οποίο κατάγεται η 27χρονη μητέρα του νεκρού κοριτσιού, την Περδικοράχη Αρτας. Σύμφωνα με τη θρησκεία, το παιδί πρέπει να βαπτιστεί για να ταφεί κι αυτό είναι άλλη μια επώδυνη διαδικασία, την οποία πρέπει να περάσουν οι τραγικοί γονείς. Να δώσουν όνομα σε ένα παιδί που δεν θα ακούσει να το φωνάζουν ποτέ…

  Όπως μετέδωσε ο Alhpa, το μωράκι θα βαπτιστεί Λυδία-Ελένη κι ακολούθως θα ξεκινήσει η εξόδιος ακολουθία. Η ταφή του, σύμφωνα με την ίδια πηγή, θα γίνει δωρεά του γραφείου τελετών που ανέλαβε τα διαδικαστικά.

  Τι έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή στο 5,5 μηνών βρέφος

  Από πνευμονικό οίδημα κατέληξε τελικά το μωρό, καθώς σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, το βρέφος υπέστη αίσθημα ασφυξίας, εφίδρωση, συριγμό στους πνεύμονες, δύσπνοια, βήχα, δυσκολία αναπνοής, υποξία (σ.σ.: χαμηλή στάθμη οξυγόνου). Ως εκ τούτου, υπέστη πνευμονικό οίδημα που οδήγησε σε καρδιακή ανακοπή λόγω υποξυγοναιμίας (σ.σ.: έλλειψη οξυγόνου), όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ