Σάββατο 20.07.2024
More

  Αυτά τα ήθη ευαγγελίζεται το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη;

  Αν δε βρισκόμασταν σε προεκλογική περίοδο με οριστικοποιημένη, μάλιστα, την ημερομηνία των εκλογών, ίσως κανείς δε θα ασχολούνταν, ενώ κάποιοι άλλοι θα το προσπερνούσαν απλώς. Εδώ, όμως, πρόκειται για μία περίπτωση που εκθέτει το τοπικό ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο, καθώς ο Νικ. Ανδρουλάκης θα πρέπει να τοποθετηθεί επισήμως, εάν ο ίδιος και το κόμμα επικροτούν τακτικές πολιτικαντισμού, όπως αυτές που ακολουθεί ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων Δημ. Δημητρίου, που διατηρεί ακόμη την ιδιότητα του προέδρου του Επιμελητηρίου.

  Σε λίγες ημέρες το Επιμελητήριο διοργανώνει μια ανοιχτή ημερίδα για τη «μικρομεσαία επιχειρηματικότητα» με άγνωστο το κόστος αυτής και όχι μόνο. Καλείται να απαντήσει το ΠΑΣΟΚ και ο κ. Ανδρουλάκης αν επικροτεί τέτοιου είδους τακτικές με προφανή στόχο την εξυπηρέτηση της προσωπικής στρατηγικής του κ. Δημητρίου, ως ένας εκ των υποψηφίων βουλευτών στο νομό που χρησιμοποιεί, μάλιστα, το αξίωμα του προέδρου ενός θεσμικού φορέα, όπως το Επιμελητήριο, διαθέτοντας (ταιριάζει και το ξοδεύοντας ή σπαταλώντας) μερικές χιλιάδες ευρώ από τις συνδρομές των μελών του, για τα έξοδα της εκδήλωσης, ενάμισι μόλις μήνα πριν τις εθνικές εκλογές.

  Επίσης, το ΠΑΣΟΚ πρέπει να τοποθετηθεί και για το αν θεωρεί λογικό να διεξάγεται μία τέτοια εκδήλωση με όλα τα χαρακτηριστικά που αναφέρθηκαν πιο πάνω και σε σχέση με τους συνυποψηφίους του κ. Δημητρίου στο ψηφοδέλτιο, και αν θεωρεί ο κ. Ανδρουλάκης ότι είναι ένας δόκιμος τρόπος του κάθε υποψήφιου που έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί κάθε πρόσφορο μέσο για την αυτοπροβολή του.

   

   

  Από τη σημερινή ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ