Παρασκευή 12.04.2024
More

  Αυξημένη η κίνηση στα παραδοσιακά κρεοπωλεία

  Σημαντική αυξημένη σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο ήταν η κίνηση των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στα παραδοσιακά κρεοπωλεία των Ιωαννίνων, που δέχθηκαν εκατοντάδες παραγγελίες και μέσα σε λίγες ημέρες χρειάστηκε να γεμίσουν τουλάχιστον δύο φορές τα ψυγεία τους για να εξυπηρετήσουν το καταναλωτικό τους κοινό.

  Η μεγάλη επισκεψιμότητα που ακόμη υπάρχει στην περιοχή, έπαιξε το δικό της σημαντικό ρόλο σε αυτή την κίνηση, όπως ανέφερε ο Γρηγόρης Κονταξής, πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών Ιωαννίνων, μιλώντας στο ITV, καθώς τα τηλέφωνα δε σταματούσαν να χτυπούν για παραγγελίες από μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις εστίασης, όπως επίσης και από τα ξενοδοχεία και τα καταλύματα.

  «Ήταν μία από τις καλύτερες αντίστοιχες περιόδους εδώ και χρόνια και αυτό μπορούμε να το αποδώσουμε και στην αυξημένη επισκεψιμότητα της περιοχής, αλλά και στην εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλουν οι καταναλωτές. Οι τιμές ήταν στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, με μικρή αύξηση πλησιάζοντας προς τις ημέρες των γιορτών, κάτι που επίσης είχε να κάνει και με τη μεγάλη ζήτηση. Τα αμνοερίφια που διακινήθηκαν από τα παραδοσιακά κρεοπωλεία ήταν στο σύνολό τους από ντόπιους παραγωγούς που παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και αυτοί, εξακολουθούν να καλύπτουν τις δικές μας τουλάχιστον ανάγκες, χωρίς να χρειάζονται παραγγελίες από άλλες περιοχές ή εισαγωγές για να καλύψουμε τη ζήτηση στην περιοχή μας», ανέφερε ο κ. Κονταξής.

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ