Τετάρτη 26.01.2022
More

  Διάκριση για το νέο βιταμινούχο νερό της Χήτος ΑΒΕΕ

  Το βραβείο του καλύτερου λανσαρίσματος για το 2020 στην κατηγορία Βιταμινούχο Νερό, έλαβαν τα νέα προϊόντα της Χήτος ΑΒΕΕ

  Το βραβείο του καλύτερου λανσαρίσματος για το 2020 στην κατηγορία Βιταμινούχο Νερό, έλαβαν τα νέα προϊόντα της Χήτος ΑΒΕΕ, Superfruits Water, Red Boost, Ready 4 Action και Lemon Bliss στο πλαίσιο των βραβεύσεων Best Launching Προϊόντα για το 2020. Οι απονομές έγιναν κατά τη διάρκεια του 20ου Συνεδρίου Marketing και Πωλήσεων, που διοργανώθηκε από το οικονομικό περιοδικό The Business Review.

  Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, το Superfruits Water είναι βιταμινούχο νερό, χωρίς ζάχαρη, εμπλουτισμένο με επιλεγμένους συνδυασμούς βιταμινών και ιχνοστοιχείων, χυμών φρούτων και φυσικών αρωμάτων. Είναι μια υγιεινή, απολαυστική επιλογή με ελάχιστες θερμίδες, που προσφέρει ενέργεια και τόνωση στον οργανισμό για να ανταπεξέλθει στην απαιτητική καθημερινότητα. Τοποθετήθηκε στην εγχώρια αγορά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και κατάφερε αμέσως να κερδίσει την προτίμηση του καταναλωτικού κοινού.

  Διατίθεται σε τρεις γεύσεις: Το Lemon Bliss, με χυμό λεμόνι το οποίο προσφέρει στον οργανισμό, αίσθημα πνευματικής και σωματικής ευεξίας. Το Red Boost, με χυμό κεράσι, ρόδι και σμέουρο, που ενδυναμώνει τον οργανισμό για να αντιμετωπίσει την απαιτητική καθημερινότητα. Το Ready 4 Action, με χυμό λεμόνι, ροδάκινο, φρούτα του πάθους και γκουάβα που ενισχύει σημαντικά την ενέργεια του οργανισμού.

  Το βραβείο για τη Χήτος ΑΒΕΕ παρέλαβε ο Εμπορικός Διευθυντής, Περικλής Κατριβάνος, ο οποίος δήλωσε, «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη διάκριση του νέου βιταμινούχου νερού Superfruits Water, ως Best Launching προϊόν 2020 στην κατηγορία του. Η νέα προιοντική σειρά είναι μία καινοτόμα πρόταση της Χήτος ΑΒΕΕ, που στοχεύει στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, ενώ η σημερινή βράβευση αποτελεί μία ακόμα αναγνώριση της προσήλωσης μας στη δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας».

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ