Σάββατο 25.09.2021
More

  Διαλογική συζήτηση για την επανεκκίνηση του τουρισμού

  Διαλογική συζήτηση για την επανεκκίνηση του τουρισμού πραγματοποιήθηκε στα Σύβοτα 

  Με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Ιουνίου στα Σύβοτα, η διαλογική συζήτηση με θέμα «Διερεύνηση των καλύτερων επιλογών επανεκκίνησης του τουρισμού με παράλληλη διασφάλιση του αγαθού της υγείας στην περιοχή μας».

  Την συζήτηση συντόνισε ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας, Ι. Λώλος, ενώ παρεμβάσεις πραγματοποίησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας, Θ. Πιτούλης και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσπρωτίας, Π. Οικονομίδης.

  Με εισήγηση τοποθετήθηκε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Ελ. Κώστας, που ανέλυσε το Σχέδιο Τουριστικής Προβολής του Δήμου Ηγουμενίτσας και προχώρησε σε ενημέρωση των επιχειρηματιών σχετικά με τις τρέχουσες ρυθμίσεις για την αυστηρή εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

  Μετά το πέρας των παρεμβάσεων ο λόγος δόθηκε στους φορείς και στους επιχειρηματίες που εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους και τις ανησυχίες τους σχετικά με την επανεκκίνηση της λειτουργίας των τουριστικών τους καταλυμάτων.

  Τα συμπεράσματα της συζήτησης καταγράφηκαν από τους συμμετέχοντες φορείς, οι οποίοι επανέλαβαν ότι θα σταθούν στο πλευρό των τουριστικών επιχειρηματιών για την βέλτιστη αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας του κορωνοϊού.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ