Παρασκευή 02.06.2023
More

  Διανομή τροφίμων στους δήμους των Ιωαννίνων

  Από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας Δήμου Ιωαννιτών

  Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας Δήμου Ιωαννιτών, ως υπεύθυνη υλοποίησης του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ FEAD)» γνωστοποιεί στους ωφελούμενους του προγράμματος Τ.Ε.Β.Α. των Δήμων Ιωαννιτών, Βορείων Τζουμέρκων, Δωδώνης, Ζαγορίου, Ζίτσας, Κόνιτσας, Μετσόβου και Πωγωνίου της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων.

  Τα προϊόντα που θα διανεμηθούν είναι: Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο (συσκ. 1 λίτρου), Φασόλια (συσκ. 500γρ.), Ζυμαρικά (συσκ.500 γρ.), Ρύζι (τύπου Καρολίνα) (συσκ.500 γρ), Τοματοπολτός (συσκ. 200 γρ), Υγρό για πλύσιμο ρούχων (συσκ.  45 μεζ.), Οδοντόκρεμα  (συσκ. 75 ml), Σαμπουάν (συσκ. 1 λίτρου), Αφρόλουτρο (συσκ. 1 λίτρου).

  Παρακαλούνται οι ωφελούμενοι του προγράμματος Τ.Ε.Β.Α. να έχουν μαζί τους το βιβλιάριο κοινωνικής τους ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α. τους και δελτίο αστυνομικής ταυτότητάς τους. Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να παραλάβει αυτοπροσώπως τα προϊόντα, δύναται να παραλαμβάνονται αυτά από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση, με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής του ωφελούμενου.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ