Πέμπτη 28.05.2020
More

  Δημιουργία τραπεζικού λογαριασμού για την στήριξη του Νοσοκομείου Άρτας

  Ομόφωνα αποφασίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Άρτας, η δημιουργία τραπεζικού λογαριασμού για την στήριξη του Νοσοκομείου Άρτας, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

  Με αίσθημα ευθύνης κι αλληλεγγύης απέναντι στην τοπική κοινωνία στην σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αρταίων ψηφίστηκε ομοφώνα (αριθμ.81/2020 απόφαση Δ.Σ) από τους συμμετέχοντες η δημιουργία τραπεζικού λογαριασμού για την στήριξη του Νοσοκομείου Άρτας σε ιατρικό/τεχνολογικό εξοπλισμό και μέσων ατομικής προστασίας για τους εργαζόμενούς του.

  Στη συνεδρίαση συμμετείχαν σύσσωμος ο συνδυασμός του Δήμαρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη «Αρτινών Συνεργασία» και ο συνδυασμός «Ριζοσπαστική Αλλαγή» με Επικεφαλής την κα. Ευαγγελίτσα Κιτσαντά, ενώ απείχαν ο συνδυασμός «Δημοτική Αναγέννηση» με επικεφαλής την κα.Τζένη Ταπραντζή – Κοίλια και ο συνδυασμός «Λαϊκή Συσπείρωση» με επικεφαλής τον κ. Ευστράτιο Καλλώνη. Από τον συνδυασμό «Πολίτες με Όραμα » του κ. Γιώργου Μπαλάγκα, συμμετείχε ο κ. Κωνσταντίνος Μάρος και από τον συνδυασμό «Γέφυρα στο Μέλλον» του κ. Ιωάννη Παπαλέξη συμμετείχαν η κα. Βίκυ Βασιλάκη και η κα. Χριστίνα Σπάκα.

  Η παραπάνω απόφαση πάρθηκε ύστερα από την χθεσινή πρωτοβουλία του συνδυασμού «Αρτινών Συνεργασία» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Αρταίων, Χρήστο Τσιρογιάννη, όπου συγκεντρώθηκε για το σκοπό αυτό το ποσό των 4.000 ευρώ από τα στελέχη της παράταξης.

  Επίσης, αποφασίστηκε η δημιουργία διαπαραταξιακής Επιτροπής παρακολούθησης της κίνησης του λογαριασμού με τη συμμετοχή ενός (1) μέλους από κάθε παράταξη και πρότεινε ως Ταμία της Επιτροπής, την Προϊσταμένη του Τμήματος Ταμείου της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Αρταίων κα. Αθηνά Παλαιοδήμου και σε περίπτωση κολλήματος αυτής ως νόμιμη αναπληρώτρια την κα. Γεωργία Μπέκιου. Τα μέλη των παρατάξεων της διαπαραταξιακής επιτροπής παρακολούθησης κίνησης του λογαριασμού είναι,ο κ. Χριστόφορος Σιαφάκας, η κα. Ευαγγελίτσα Κιτσαντά, ο κ. Κωνσταντίνος Μάρος και η κα. Χριστίνα Σπάκα.

  «Στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε όπου ολόκληρος ο πλανήτης δοκιμάζεται λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού , είναι χρέος όλων μας να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης. Θα ήθελα να προσκαλέσω όλους τους Φορείς, τους Συλλόγους, τους επιχειρηματίες, τους επώνυμους και ανώνυμους συμπολίτες μας να στηρίξουν και να αγκαλιάσουν αυτή την παναρτινή προσπάθεια για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Άρτας με ιατρικό/τεχνολογικό εξοπλισμό και μέσων ατομικής προστασίας των εργαζομένων του, τους οποίους και ευχαριστούμε για την πολύτιμη προσφορά τους στην μάχη κατά του κορωνοιού.

  Μένουμε σπίτι, σημαίνει στηρίζουμε το σπίτι μας » ανέφερε χαρακτηριστικά σε δήλωση του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

  Μένουμε Σπίτι

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  Παράταση οικοδομικών αδειών μέχρι και το 2022

  Παράταση οικοδομικών αδειών μέχρι και το 2022 σχεδιάζει το υπουργείο Περιβάλλοντος.

  Χρειάζονται περισσότερα μέτρα στήριξης στην εστίαση

  Για την αποκατάσταση μίας αδικίας σε βάρος πολλών επιχειρήσεων εστίασης στην πόλη, που δεν εκμισθώνουν τα ακίνητα από τον δήμο Ιωαννιτών, έκανε λόγο σε χθεσινές του δηλώσεις ο πρόεδρος του Σωματείου Καφέ Μπαρ Εστίασης Ιωαννίνων Χρ. Τάτσης

  Τα πρωτοσέλιδα των γιαννιώτικων εφημερίδων

  Διαβάστε στα πρωτοσέλιδα των γιαννιώτικων εφημερίδων σήμερα Πέμπτη 28 Μαΐου.

  Τα νοσοκομεία της Ηπείρου στη νέα 3η ΥΠΕ με έδρα τα Ιωάννινα- “Σπάει” η 6η ΥΠΕ

  Ιδρύεται νέα Υγειονομική Περιφέρεια στην οποία θα υπάγονται πλέον τα νοσοκομεία της Ηπείρου, τα οποία μέχρι σήμερα ανήκαν στην 6η ΥΠΕ με έδρα την Πάτρα.

  Πρόεδρος της ΕΤΑΔ ΑΕ ο Αντώνης Μπέζας

  Πρόεδρος της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε. αναλαμβάνει ο Αντώνης Μπέζας, πρώην βουλευτής Θεσπρωτίας της ΝΔ και πρώην υφυπουργός Οικονομικών.

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  Covid 19- Τελικά τι κάνουμε; Ένα κείμενο γροθιά στο στομάχι από τον διευθυντή ΤΕΠ του ΠΓΝΙ

  Ανάρτηση του Διευθυντή Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Αθ. Κιτσάκου, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook σχετικά με τον κορωνοϊό.

  Σενάρια για απαγόρευση της κυκλοφορίας από Τετάρτη

  Στην καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών προσανατολίζεται η κυβέρνηση, ακολουθώντας το πρότυπο της Ισπανίας.

  «Έφυγε» από τη ζωή ο Θεόδωρος Νιτσιάκος

  Οδύνη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από οικείους του και μεταφέρθηκε με όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κόνιτσας.

  Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού μεταφέρεται στα Ιωάννινα

  Στα Γιάννενα φτάνει ύποπτο κρούσμα του κορωνοϊού. Έχει σημάνει συναγερμός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και είναι σε ετοιμότητα η μονάδα Λοιμωδών.

  Ανακοίνωση του ΠΓΝΙ για τον κορωνοϊό

  Ανακοίνωση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων για τον κορωνοϊό.