Τρίτη 22.09.2020
More

  ΔΗΜΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ – Στην Αθήνα για τη δημιουργία Πολεμικού Μουσείου

  Την Πέμπτη 11 Ιουνίου και την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020 ο Πρόεδρος της Επιτροπής του υπό ίδρυση Πολεμικού Ιστορικού Μουσείου Κόνιτσας Αντιδήμαρχος Αριστείδης Λαζογιάννης και το μέλος αυτής Γεώργιος Καλλιντέρης μετέβησαν στην Αθήνα για θέματα που αφορούν το Μουσείο.

  Την Πέμπτη η αντιπροσωπεία συναντήθηκε αρχικά με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή και κατόπιν με τον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασιούλα παρουσία του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Οικονόμου Λευτέρη.
  Στις συναντήσεις το κλίμα ήταν θετικό ως προς την δημιουργία του Μουσείου και ελήφθησαν διαβεβαιώσεις για κάθε δυνατή βοήθεια για την πραγματοποίηση του. Η αντιπροσωπεία μας παρουσίασε την θεματολογία του Μουσείου τονίζοντας την αναπτυξιακή δυναμική που θα δώσει στο Δήμο Κόνιτσας η υλοποίηση του.

  Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου συνάντηση με τους Μουσειολόγους, την Αρχιτέκτονα Δώρα Χατζή και τον Μουσειολόγο κύριο Μιχάλη Ξενικάκη–Ανανιάδη, οι οποίοι παρουσίασαν την πρόοδο της Μελέτης που εκπονούν για το Μουσείο.

  «Μετά την υπογραφή της σύμβασης με τους Μουσειολόγους πιστεύουμε ότι θα επιταχυνθεί η διαδικασία υλοποίησης του παραπάνω έργου , για το λόγο αυτό θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις τόσο με φορείς του ΓΕΣ όσο και σε επίπεδο άλλων Υπουργείων», σημειώνεται στην ανακοίνωση του Δήμου Κόνιτσας.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  Πρόβλημα συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας και ΕΟΔΥ

  Τι δείχνει η σκληρή κριτική του Περιφερειάρχη Αλ. Καχριμάνη

  Ηλεκτρονικά 3471 έγγραφα, εξοικονομώντας 15.000 φύλλα χαρτιού

  Τι φέρνει η «Ίριδα» μέσα σε δύο εβδομάδες στον Δήμο Ιωαννιτών

  Τα πρωτοσέλιδα των γιαννιώτικων εφημερίδων

  Διαβάστε στα πρωτοσέλιδα των γιαννιώτικων εφημερίδων της Τρίτης 22 Σεπτεμβρίου

  Έξι μήνες με αναστολή στον γιατρό για απλή δωροληψία

  Ένοχος για δωροληψία κρίθηκε ο ιατρός που προσήχθη από το Εσωτερικών Υποθέσεων την περασμένη εβδομάδα

  Ο διοικητής της ΥΠΕ για την πανδημία και το “έλλειμμα ενημέρωσης”

  Τι δήλωσε από τα Ιωάννινα ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Ι. Καρβέλης

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  Covid 19- Τελικά τι κάνουμε; Ένα κείμενο γροθιά στο στομάχι από τον διευθυντή ΤΕΠ του ΠΓΝΙ

  Ανάρτηση του Διευθυντή Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Αθ. Κιτσάκου, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook σχετικά με τον κορωνοϊό.

  Σενάρια για απαγόρευση της κυκλοφορίας από Τετάρτη

  Στην καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών προσανατολίζεται η κυβέρνηση, ακολουθώντας το πρότυπο της Ισπανίας.

  «Έφυγε» από τη ζωή ο Θεόδωρος Νιτσιάκος

  Οδύνη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από οικείους του και μεταφέρθηκε με όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κόνιτσας.

  Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού μεταφέρεται στα Ιωάννινα

  Στα Γιάννενα φτάνει ύποπτο κρούσμα του κορωνοϊού. Έχει σημάνει συναγερμός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και είναι σε ετοιμότητα η μονάδα Λοιμωδών.

  Ανακοίνωση του ΠΓΝΙ για τον κορωνοϊό

  Ανακοίνωση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων για τον κορωνοϊό.