Κυριακή 20.06.2021
More

  Δωρεάν rapid test σήμερα σε Λούρο και Ωρωπό

  Rapid test μέσα από το αυτοκίνητο από κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ

  Κινητή Μονάδα Υγείας του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται την Τετάρτη 14 Απριλίου, σε Λούρο και Ωρωπό, προκειμένου να πραγματοποιήσει rapid test «drive through» (μέσα από το αυτοκίνητο) σε όσους πολίτες το επιθυμούν.

  Ειδικότερα η μονάδα θα πραγματοποιεί δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης COVID 19 μπροστά από το δημαρχείο του Λούρου, τις ώρες 9:00-11:30 και στον Ωρωπό μπροστά από το Κοινοτικό Κατάστημα, τις ώρες 12:00- 14:00, ενώ θα μπορούν να εξετάζονται και πολίτες που δε διαθέτουν αυτοκίνητο.

  Η δράση υποστηρίζεται από τον Δήμο Πρέβεζας και η διαδικασία είναι πολύ σύντομη και ασφαλής. Όσοι επιθυμούν να εξεταστούν θα πρέπει να έχουν μαζί τους τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) και την Αστυνομική τους ταυτότητα. Το αποτέλεσμα θα αποστέλλεται με sms στο κινητό τηλέφωνο του εξεταζόμενου. Για τη μετακίνησή τους οι πολίτες θα πρέπει να στείλουν μήνυμα (sms) με τον κωδικό 1 στο 13033, ενώ θα πρέπει να προσέρχονται στους χώρους τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας (χρήση μασκών, αποστάσεις κλπ).

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ