Τρίτη 21.09.2021
More

  «Έφυγε» από τη ζωή ο Βασίλης Μάντζιος

  Ένας άνθρωπος του αθλητισμού και της αυτοδιοίκησης, που υπηρέτησε επί δεκαετίες και τους δύο χώρους, έφυγε νωρίς το πρωί της Πέμπτης από τη ζωή, σε ηλικία 77 ετών.

  Ο Βασίλης Μάντζιος, επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος και τέως αντιδήμαρχος στο δήμο Ιωαννιτών, με την παράταξη του Αναστ. Παπασταύρου αρχικά και μετέπειτα με την «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» με επικεφαλής και δήμαρχο τον Νίκο Γκόντα, «έσβησε» το πρωί, βυθίζοντας στη θλίψη και το πένθος τους δικούς του ανθρώπους.

  Ο Βασίλης Μάντζιος υπηρέτησε τον αθλητισμό ως ποδοσφαιριστής αρχικά στις ομάδες της πόλης, ενώ μέσα από το ποδόσφαιρο προέκυψε η αγάπη του για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Έτσι, ασχολήθηκε με τα κοινά του ποδοσφαίρου και διετέλεσε πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου την περίοδο 1992 – 2014, επί 22 συναπτά έτη. Ταυτόχρονα διετέλεσε και εκλεγμένο μέλος των διοικήσεων της ΕΠΟ και πολλών Επιτροπών της.

  Ασχολήθηκε όμως και με την τοπική αυτοδιοίκηση και εξελέγη δημοτικός σύμβουλος την περίοδο της δημαρχίας του Αναστ. Παπασταύρου (1998-2002) και στη συνέχεια στις δύο θητείες του Νίκου Γκόντα από το 2002-2010, όπου διετέλεσε επί σειρά ετών αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης του δήμου Ιωαννιτών.

  Η ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας

  «Ένα εξαίρετο μέλος της Ηπειρώτικης κοινωνίας πήρε τον δρόμο της αιωνιότητας. Ο Βασίλης Μάντζιος δεν είναι πια μαζί μας και θα λείψει πρώτα στην οικογένειά του και μετά σε όλους εμάς που τον γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε μαζί του.

  Άνθρωπος του αθλητισμού για πολλά χρόνια (ΕΠΟ, ΕΠΣΗΠ) τον οποίο με πολύ πίστη και αφοσίωση υπηρέτησε, βάζοντας την δική του σφραγίδα.

  Με τον ίδιο ζήλο και με την ίδια αποτελεσματικότητα, υπηρέτησε για πολλά χρόνια την αυτοδιοίκηση ως δημοτικός σύμβουλος και ως αντιδήμαρχος στο Δήμο Ιωαννιτών, μέσα από τις τάξεις της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ.

  Με συγκίνηση και αναγνώριση της προσφοράς του, αποχαιρετούμε όλοι εμείς τον φίλο και συνεργάτη μας, Βασίλη Μάντζιο και απευθύνουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλό ταξίδι φίλε μας».

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ