Κυριακή 13.06.2021
More

  Έκκληση της «Αnimal Action» για αδέσποτους σκύλους στην παλιά χωματερή

  Με αφορμή την αυτοψία που έγινε στον χώρο μετά τον εντοπισμό της σορού της 70χρονης γυναίκας

  Με αφορμή την αυτοψία που έγινε από τις αρχές στο σημείο που εντοπίστηκε η σορός της 70χρονης γυναίκας που αγνοείται από την Παρασκευή, ο Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων «Αnimal Action» απευθύνει έκκληση για αδέσποτους σκύλους που διασκορπίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή.

  Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

  «Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε πως βρέθηκε νεκρή η Βιολέτα-Κων/να Σούλη, στο χώρο που φροντίζουμε 6 χρόνια τώρα 40 σκύλους, στην παλιά χωματερή, που όταν έκλεισε έμειναν εκεί αφρόντιστοι και είχαν επικοινωνήσει μαζί μας υπάλληλοί της, να τους φροντίζουμε.

  Οι φορείς που έκαναν αυτοψία και περισυνέλεξαν την άτυχη γυναίκα, άνοιξαν τις περιφράξεις όπως λογικό ήταν, για να μπούνε μέσα και έτσι οι σκύλοι που φροντίζουμε έχουν φύγει.

  Παρακαλούμε όσοι δείτε στις γύρω περιοχές, στα γύρω χωριά, στο Πανεπιστήμιο και δεν ξέρουμε πού αλλού μπορούν να έχουν φτάσει, σκύλους που τους βλέπετε για πρώτη φορά επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα 6956542022 κα Μπέτση Θεοδώρα & 6940550893 κα Ματίνα Τσαβέλη.

  Οι σκύλοι αν και ζούνε σε πολλά στρέμματα ελεύθεροι δεν είναι εξοικειωμένοι στο να ζούνε εκτός του χώρου αυτού καθώς οι πλειοψηφία τους έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην χωματερή.

  Οι σκύλοι είναι διαχειρισμένοι κτηνιατρικά. Παρακαλούμε μη τους κάνετε κακό. Τηλεφωνήστε μας και θα έρθουμε να τους πάρουμε.

  Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.»

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ