Παρασκευή 09.12.2022
More

  Εκπαιδευτικές επισκέψεις από τους Παιδικούς του ΟΚΠΑΠΑ

  Τον Ιούνιο οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» του Δήμου Ιωαννιτών,  συμμετείχαν σε εκπαιδευτικές επισκέψεις και δραστηριότητες:

  Την Πινακοθήκη Μετσόβου επισκέφτηκε Βρεφονηπιακός Σταθμός, προκειμένου τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με πίνακες ζωγραφικής και να πάρουν μέρος σε εργαστήρι που οργανώθηκε από την πινακοθήκη.
  Στόχος των επισκέψεων αυτών είναι να δώσουν στα παιδιά την ευκαιρία να γνωρίσουν τα έργα της Πινακοθήκης, να έρθουν σε επαφή με την τέχνη, να πειραματιστούν με υλικά και τεχνικές, να εκφραστούν, και να νιώσουν τη χαρά της δημιουργίας.

  Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κόνιτσας επισκέφτηκαν Παιδικοί & Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, προκειμένου να πραγματοποιήσουν εκπαιδευτική δράση με θέμα «Το Ποτάμι και η Περλίτα, η μικρή σταγόνα»
  Στόχος της εκπαιδευτικής επίσκεψης ήταν να κατανοήσουν τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας τον Κύκλο του νερού, παρακολουθώντας προβολές video και συμμετέχοντας σε εκπαιδευτικά παιχνίδια.

  Την Κρύα επισκέφτηκε Βρεφονηπιακός Σταθμός όπου τα παιδιά, συνοδευόμενα από το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους γονείς τους, ψυχαγωγήθηκαν μέσα στην φύση.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ