Δευτέρα 26.10.2020
More

  Έκτακτο και δια ζώσης Περιφερειακό Συμβούλιο ζητά το Επιμελητήριο Ιωαννίνων

  Επιστολή του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων προς τον Περιφερειάρχη, Αλ. Καχριμάνη

  Με νέα επιστολή προς τον Περιφερειάρχη, Αλ. Καχριμάνη, το Επιμελητήριο ζητά την πραγματοποίηση ενός εκτάκτου και δια ζώσης Περιφερειακού Συμβουλίου με θέμα «Μη επιστρεπτέα χρηματοδότηση των επιχειρήσεων»

  Όπως αναφέρει αναλυτικά η σχετική επιστολή:

  «Αξιότιμε κ. Περιφερειάρχη,

  Κατόπιν της απαντήσεων σας που μας κοινοποιήσατε μετά την επιστολή μας για την «μη επιστρεπτέα χρηματοδότηση των επιχειρήσεων» αλλά και της απαντήσεως σας, διαφορετική με αυτή προς εμάς, δήλωση σας προς τα ΜΜΕ επανερχόμαστε σήμερα λόγω της σημαντικότητας του θέματος που δεν είναι άλλο από την άμεση ρευστότητα των επιχειρήσεων της Π.Ε Ιωαννίνων.

  Το  Επιμελητήριο Ιωαννίνων διαπιστώνοντας  ότι η κεντρική κυβέρνηση και τα αρμόδια υπουργεία μέχρι σήμερα υλοποιούν χρηματοδοτικά προγράμματα με πολλές φορές δύσκολη την πρόσβαση σε αυτά των μικρών  και  μεσαίων  επιχειρήσεων, θεωρεί ότι θα πρέπει να συζητηθεί και η δυνατότητα της δέσμευσης χρημάτων από το νέο ΕΣΠΑ 2021-2027 για την μη επιστρεπτέα χρηματοδότηση των επιχειρήσεων.

  Αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα των στιγμών θα θέλαμε να προσθέσουμε στον διάλογο  και όχι να αφαιρέσουμε για αυτό σας καταθέτουμε και αυτή τη νέα πρόταση μας.

  Κατανοούμε απόλυτα τις δηλώσεις σας περί υπερδέσμευσης χρημάτων αλλά θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι αυτή δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την «υπεραπορρόφηση των χρημάτων» και για αυτό θα θέλαμε και σας καλούμε να συζητηθούν όλα αυτά καθώς και οι προτάσεις μας, σε έκτακτο περιφερειακό συμβούλιο το οποίο θα ορίσετε σε εύλογο χρονικό διάστημα.

  Για τον καλύτερο και ουσιαστικότερο διάλογο σας προτείνουμε το Περιφερειακό Συμβούλιο να πραγματοποιηθεί δια ζώσης στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται λόγω του covid-19.»

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  715 νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο στη χώρα

  Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 715 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο.

  Με βροχές η 28η Οκτωβρίου- Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

  Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία  

  Στα Γιάννενα η υφυπουργός Υγείας, Ζ. Ράπτη

  Επίσκεψη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωννίνων, θα πραγματοποιήσει αύριο η Υφυπουργός Υγείας σε θέματα Ψυχικής Υγείας, Ζωή Ράπτη

  Κατέληξε 84χρονος από κορωνοϊό

  Ένας 84χρονος κατέληξε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου και προσκομίσθηκε μετά από επιπλοκές της νόσου, καθώς βρισκόταν σε κατ'οίκον απομόνωση

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  Covid 19- Τελικά τι κάνουμε; Ένα κείμενο γροθιά στο στομάχι από τον διευθυντή ΤΕΠ του ΠΓΝΙ

  Ανάρτηση του Διευθυντή Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Αθ. Κιτσάκου, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook σχετικά με τον κορωνοϊό.

  Σενάρια για απαγόρευση της κυκλοφορίας από Τετάρτη

  Στην καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών προσανατολίζεται η κυβέρνηση, ακολουθώντας το πρότυπο της Ισπανίας.

  «Έφυγε» από τη ζωή ο Θεόδωρος Νιτσιάκος

  Οδύνη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από οικείους του και μεταφέρθηκε με όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κόνιτσας.

  Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού μεταφέρεται στα Ιωάννινα

  Στα Γιάννενα φτάνει ύποπτο κρούσμα του κορωνοϊού. Έχει σημάνει συναγερμός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και είναι σε ετοιμότητα η μονάδα Λοιμωδών.

  Ανακοίνωση του ΠΓΝΙ για τον κορωνοϊό

  Ανακοίνωση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων για τον κορωνοϊό.